Σύνταγμα: Εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Καρολάιν (φωτορεπορτάζ)

Με αφορμή τη στυγνή γυναικοκτονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, δεκάδες γυναίκες, φεμινιστικές οργανώσεις αλλά και άνδρες, συγκεντρώθηκαν σήμερα (19/06) στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν.

Σύνταγμα: Εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Καρολάιν (φωτορεπορτάζ)

Μεταξύ άλλων, οι συγκεντρωμένες, φορώντας μαύρα, ζήτησαν να κατοχυρωθεί άμεσα νομικά ο όρος γυναικοκτονία ανώ κυριάρχησαν συνθήματα όπως: «Μας σκοτώνουν, καμία λιγότερη», «Το όχι σημαίνει όχι», «η Πατριαρχία Δολοφονεί», «Οι γυναικοκτόνοι έχουν τα κλειδιά του σπιτιού μας» και «Πες το με το όνομά του: Γυναικοκτονία».

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη συγκέντρωση:

*Φωτογραφίες: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.