Το συγκλονιστικό βίντεο για το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν γίνει γνωστός (video)

«Μόνο όταν έγινε draft το 2013, ο Αντετοκούνμπο πήρε την ελληνική υπηκοότητα. Πριν ζούσε με τον φόβο των νεοναζί και χωρίς νομικό καθεστώς» αναφέρει σε σχετικό βίντεο για τον πρωταθλητή πλέον του NBA, τo δίκτυο AJ+.

Το συγκλονιστικό βίντεο για το πως αντιμετώπισε η Ελλάδα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν γίνει γνωστός (video)

Στην περιγραφή του βίντεο, το AJ+ αναφέρει:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά του αρνήθηκαν την υπηκοότητά ως παιδί Νιγηριανών μεταναστών, μεγάλωσε χωρίς πατρίδα και χωρίς πρόσβαση σε αθλητικές κατηγορίες. Μόλις οδήγησε τους Milwaukee Bucks στο πρώτο τους πρωτάθλημα στο ΝΒΑ μετά από 50 χρόνια και ήταν ο MVP των τελικών».

Μέσα στο βίντεο αναφέρεται επίσης πως «ο γιος Νιγηριανών μεταναστών δεν είχε νομικό καθεστώς και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ως έφηβος κοιμόταν στο γυμναστήριο γιατί φοβόταν τους έλληνες νεοναζί. Μόνο όταν έγινε draft το 2013, ο Αντετοκούνμπο πήρε την ελληνική υπηκοότητα»

Δειτε το βίντεο:

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.