#Γυναικοκτονία στη Δάφνη: 40χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα με μαχαίρι τη συνομήλικη σύζυγό του (εικόνες)

Σύμφωνά με τις πρώτες πληροφορίες ο γυναικοκτόνος ομολόγησε πως μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του επειδή την ζήλευε.

#Γυναικοκτονία στη Δάφνη: 40χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα με μαχαίρι τη συνομήλικη σύζυγό του (εικόνες)

Άλλη μια άγρια γυναικτοκτονία. Άλλη μια γυναίκα θύμα εμφυλης θανάσιμης βίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας παρουσιάστηκε μόνο του σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Δάφνης και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του στην ίδια περιοχη, στην οδο Λάμπρου Κατσώνη. Απ' ότι ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε, η αιτία της δολοφονίας ήταν η ζήλια.

Η δολοφονημένη από τον σύζυγό της γυναίκας ήταν 31 χρόνων.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του στον λαιμό με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί, μετά την ομολογία, μετέβησαν στο διαμέρισμα έρευνα και εντόπισαν την γυναίκα νεκρή, σε λίμνη αίματος, στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.