"Ολοκαύτωμα" στη λίμνη Ευβοίας - Οργή για την ολιγωρία και τη δημοσιογραφική κάλυψη (εικόνες - video)

Στην κυριολεξία, πάνω στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στη λίμνη Ευβοίας, ενώ στην πορεία τους καψαν ότι βρήκαν μπροστά τους, από σπίτια, μέχρι τουριστικές εγκαταστάσεις και φυσικά το δάσος.

 

Οργισμένοι από την σχεδόν ανύπαρκτη δημοσιογραφική κάλυψη και την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού -για άλλη μια τεράστια καταστροφή μέσα σε λίγο διάστημα- είναι οι κάτοικοι της περιοχής και χρήστες του Twitter.

Στη Λίμνη Ευβοίας οι εικόνες είναι σοκαριστικές με τη φωτιά -παρά την ηρωική προσπάθεια των πυροσεβστών- που έφτασε στην κυριολεξία από το βουνό στη θάλασσα στις Ροβιές.

Συνεχής ανανέωση...

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.