Καταγγελίες: Καταγράφουν κατεστραμμένα από τη φωτιά σπίτια ως μερικώς κατοικήσιμα για να μειωθεί η αποζημίωση (video)

Σοβαρές καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε κανάλια, σχετικά με την καταγραφή, τις αξιολογήσεις για αποζημιώσεις των ιδιοκτητών των σπιτιών που υπέστησαν καταστροφή από το πέρασμα των πυρκαγιών.

Καταγγελίες: Καταγράφουν κατεστραμμένα από τη φωτιά σπίτια ως μερικώς κατοικήσιμα για να μειωθεί η αποζημίωση (video)

Συγκεκριμένα, σε ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΙ, η κάμερα έδειξε ένα σπίτι εμφανώς καμένο ολοσχερώς, που οι αξιολογητές στην καταγραφή το χαρακτήρισαν "Κίτρινο", δηλαδή μερικώς κατοικίσιμο.

Μάλιστα αυτό έβγαλε από τα ρούχα τους μέχρι και τους δημοσιογράφους του συγκεκριμένου, φιλοκυβερνητικού καναλιού.

Σε αντίστοιχες κατηγορίες προβαίνουν και χρήστες του Twitter.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.