Παγώνη: «Δεν χρειάζονται οι γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά στα σχολεία» (video)

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, ας θυμηθούμε τι δήλωσε το Σάββατο που μας πέρασε, το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Ματίνα Παγώνη για τους εμβολιασμούς μαθητών αλλά και τι είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες σχετικά με το πότε θα πετάξουμε τις μάσκες.

Παγώνη: «Δεν χρειάζονται οι γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά στα σχολεία» (video)

«Η πρότασή μας είναι, συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να εμβολιαστούν παιδιά. Θα πάνε να εμβολιαστούν. Όλη την ημέρα που θα είναι τα παιδιά εκεί, να υπάρχει συνεργείο και να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ειδικά τα μεγάλα παιδιά, δεν χρειάζονται τους γονείς για να πάνε να εμβολιαστούν», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Ματίνα Παγώνη είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν, σε πασχαλιάτικο τηλεοπτικό πάρτι στον κήπο της ΕΡΤ, πως τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πετάξει τις μάσκες και ότι έχει λέιψει από τις γυναίκες να φοράει κραγιόν.

«Θα πετάξουμε τις μάσκες και θα φορέσουμε το κραγιόν», είχε πει γελώντας. 

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκδήλωσε την ανησυχία της για το άνοιγμα των σχολείων, ενώ είπε πως θα είναι πολύ δύσκολη η απαλλαγή από τη μάσκα πριν την άνοιξη του 2022.

«Φοβόμαστε όσο δεν φαντάζεστε» υπογράμμισε η κ. Παγώνη σχετικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα του ανοίγματος θα τα δούμε σε 20 περίπου ημέρες.

«Μπορεί να δούμε και παιδιά στις ΜΕΘ αλλά δεν θα έχουν τα συμπτώματα των μεγαλυτέρων που ταλαιπωρούνται από υποκείμενα νοσήματα», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.