Παγώνη: «Δεν χρειάζονται οι γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά στα σχολεία» (video)

Με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων, ας θυμηθούμε τι δήλωσε το Σάββατο που μας πέρασε, το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Ματίνα Παγώνη για τους εμβολιασμούς μαθητών αλλά και τι είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες σχετικά με το πότε θα πετάξουμε τις μάσκες.

Παγώνη: «Δεν χρειάζονται οι γονείς για να εμβολιαστούν τα παιδιά στα σχολεία» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η πρότασή μας είναι, συνεργεία έξω από κάθε σχολείο για να εμβολιαστούν παιδιά. Θα πάνε να εμβολιαστούν. Όλη την ημέρα που θα είναι τα παιδιά εκεί, να υπάρχει συνεργείο και να εμβολιαστούν τα παιδιά. Ειδικά τα μεγάλα παιδιά, δεν χρειάζονται τους γονείς για να πάνε να εμβολιαστούν», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Mega, η Ματίνα Παγώνη.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Ματίνα Παγώνη είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν, σε πασχαλιάτικο τηλεοπτικό πάρτι στον κήπο της ΕΡΤ, πως τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πετάξει τις μάσκες και ότι έχει λέιψει από τις γυναίκες να φοράει κραγιόν.

«Θα πετάξουμε τις μάσκες και θα φορέσουμε το κραγιόν», είχε πει γελώντας. 

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εκδήλωσε την ανησυχία της για το άνοιγμα των σχολείων, ενώ είπε πως θα είναι πολύ δύσκολη η απαλλαγή από τη μάσκα πριν την άνοιξη του 2022.

«Φοβόμαστε όσο δεν φαντάζεστε» υπογράμμισε η κ. Παγώνη σχετικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα του ανοίγματος θα τα δούμε σε 20 περίπου ημέρες.

«Μπορεί να δούμε και παιδιά στις ΜΕΘ αλλά δεν θα έχουν τα συμπτώματα των μεγαλυτέρων που ταλαιπωρούνται από υποκείμενα νοσήματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ