Σταυρούπολη: Φασίστες εισέρχονται στο σχολείο και η αστυνομία φυλάει "τσίλιες" (video - εικόνες)

Νέα βίντεο και φωτογραφίες έρχονται στη δημοσιότητα αποκαλύπτοντας την πλήρη εικόνα για τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, την ανατριχιαστική αναζωπύρωση του νεοφασισμού αλλά και την στάση της αστυνομίας.

Σταυρούπολη: Φασίστες εισέρχονται στο σχολείο και η αστυνομία φυλάει

Η συνεχής ροή βίντεο και φωτογραφιών που έρχονται στη δημοσιότητα, αποκαλυπτουν το παρασκήνιο πίσω από την εισβολή φασιστών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης απο τα κάγκελα στο χώρο που φυλούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ανέβασε η "Ελληνοφρενεια" αλλά και εικόνες που δημοσίευσαν χρήστες του twitter.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.