Ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη – Μάγδα Φύσσα: «Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video - εικόνες)

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Παρούσα η Μάγδα Φύσσα στη συγκέντρωση στο Εφετείο.

Ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη – Μάγδα Φύσσα: «Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν έχει τελειώσει τίποτα» (video - εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα. Όλοι θυμόμαστε την περσινή μέρα. Το μεγαλείο εκείνης της ημέρας, που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα εφετείο και από το βλέπουμε ξαναβγήκαν πάλι στους δρόμους και έχουμε ξανά πάλι περίπου τα ίδια πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα», υπογράμμισε με νόημα η Μάγδα Φύσσα με δηλώσεις της έξω από το Εφετείο.

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας», απλός κόσμος, αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της Αριστεράς συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία ως τη Βουλή. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του ΒΑΣΙΛΗ ΡΕΜΠΑΠΗ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ