Πρωτόγνωρη ανεπάρκεια: Λεωφορείο βυθίστηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος (video - εικόνες)

Μισή μέρα νεροποντής ήταν αρκετή να "βουλιάξει" την Αθήνα και να δούμε πρωτόγνωρες εικόνες με πολίτες, φοιτητές και μαθητές να κινδυνεύουν.

Πρωτόγνωρη ανεπάρκεια: Λεωφορείο βυθίστηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος (video - εικόνες)

Μεταξύ των πολύ σοβαρών προβλημάτων που ζει η πρωτεύουσα και άλλες περιοχές της χώρας, προστίθεται και η εικόνα (του φωτογράφου Γιάννη Παναγόπουλου/EUROKINISSI) με λεωφορείο να έχει στην κυριολεξία βυθιστεί στη γέφυρα -στο ύψος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος- της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η φωτογραφία αλλά και σχετικά βίντεο από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι πραγματικά σοκαριστικά.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.