Ορμητικός χείμαρρος "έπνιξε" το Μοναστηράκι (video)

Στην Αθήνα έχει ξαναβρέξει. Πολύ. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που έχει τόσο έντονη βροχόπτωση. Πολλές από τις εικόνες όμως που βλέπουμε όμως σήμερα, είναι σίγουρα πρωτόγνωρες

Ορμητικός χείμαρρος

Τα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης βγαίνουν το ένα μετά το άλλο, με περιστατικά που σε κάνουν να μην πιστεύεις στα μάτια σου για το μέγεθος της ανεπάρκειας του κρατικού και δημοτικού μηχανισμού.

Ένα ακόμα βίντεο, δείχνει αυτή τη φορά δρόμο της αγοράς στο Μοναστηράκι, να έχει μετατραπεί σε έναν ορμητικό χείμαρρο που παρασέρνει τα πάντα και έναν πολίτη να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μηχανή του και κάποιον να φωνάζει «μόνο Μεγάλος Περίπατος».

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.