Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο» (video)

Ανοιχτή αμφισβήτηση της Σοφίας Μπεκατώρου και άλλων αθλητών που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και βιασμό, από τον Λευτέρη Πετρούνια. «Δεν έχω δει αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα  “φώτα” πάνω του και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιου τέτοιου είδους παράπονο».

Πετρούνιας για #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

O χρυσός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, ερωτώμενος για το κίνημα του ελληνικού #metoo που ξεκίνησε από τον αθλητισμό και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις, δήλωσε πως δεν είναι σίγουρος για το αν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά.  

Παράλληλα υπονόησε πως οι καταγγελίες έγιναν από αθλητές που δεν έχουν τα «φώτα» της δημοσιότητας πάνω τους, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχει δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του, να έχει προχωρήσει σε μία τέτοια καταγγελία.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα Αν υπήρξανε... εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει τα  “φώτα” πάνω του και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιου τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ