Εικόνες ντροπής στο «Μεταξά»: Καρκινοπαθείς συνωστισμένοι στην ουρά επί ώρες

Εικόνες πραγματικής ντροπής στο νοσοκομείο «Μεταξά» με καρκινοπαθείς να συνωστίζονται και να ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση.

Εικόνες ντροπής στο «Μεταξά»: Καρκινοπαθείς συνωστισμένοι στην ουρά επί ώρες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του 902.gr, δεκάδες ασθενείς, μεταξύ των οποίων και καρκινοπαθείς, συνωστίζονται στην είσοδο του νοσοκομείου επί ώρες ώστε να κάνουν rapid test για την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο ή για να πάνε στην κλινική μιας μέρας για τις απαραίτητες χημειοθεραπείες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η διαδικασία διαρκεί περίπου δύο ώρες, όπου οι ασθενείς παραμένουν όρθιοι, νηστικοί (λόγω των εξετάσεων).

Στην κλινική μιας μέρας μάλιστα, οι καρκινοπαθείς ασθενείς, στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον στον θάλαμο, χωρίς καρέκλες, περιμένοντας να δουν τον γιατρό και να κάνουν τη χημειοθεραπεία τους.

Η κατάσταση μόνο εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί, καταλήγει το δημοσίευμα, καθώς πρόκειται για ανθρώπους που δίνουν κυριολεκτικά μάχη για τη ζωή τους και αναγκάζονται να περνούν από αυτές τις απάνθρωπες διαδικασίες λόγω της κυβερνητικής πολιτικής και των ελλείψεων σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ