Μεσαίωνας στα Γρεβενά: Ο Μητροπολίτης κατεβάζει τη μάσκα σε όσους φιλάνε το σταυρό (video)

Εικόνες από άλλες εποχές που εξοργίζουν στα εγκαίνια των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Μεσαίωνας στα Γρεβενά: Ο Μητροπολίτης κατεβάζει τη μάσκα σε όσους φιλάνε το σταυρό (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Μπορεί η περιοχή των Γρεβενών να είναι από την Τρίτη στο “κόκκινο” του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας, αλλά ο εκεί μητροπολίτης Δαβίδ κατέβαζε με το…δάχτυλο τις μάσκες επισήμων και καθηγητών για να τους αγιάσει και να φιλήσουν το σταυρό!», αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας kozanimedia.gr σχετικά με το εξοργιστικό περιστατικό στον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Εκεί ο Μητροπολίτης Γρεβενών, κατέβαζε με το δάχτυλό του τις μάσκες σε όποιον πήγαινε να φιλήσει τον σταυρό, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο δήμαρχος (και γιατρός) Γ. Δασταμάνης και ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γ. Γιάτσιος κατέβασαν από μόνοι τους τις μάσκες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο μόνος που αρνήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα, αλλά και να “ξεφύγει” από τα δάχτυλα του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Θεοδουλίδης.

Ακόμα πιο εξοργιστική είναι η συνέχεια, με τον Μητροπολίτη να ξεναγείται στις αίθουσες του Πανεπιστημίου και να κάνει φασαρία επειδή είδε πως υπάρχει "Αίθουσα Διαλογισμού".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter, τους υπεύθυνους όχι μόνο να μην εξηγούν στον Μητροπολίτη ότι δεν έχει καμία δουλειά ούτε λόγο στα ακαδημαϊκά θέματα, αλλά να απολογούνται και από πάνω.

Τραγικές καταστάσεις στην Ελλάδα του 2021.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ