Κατερινόπουλος για Πέραμα: «38 κάλυκες. Έλεος!» (video)

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε στο Δελτίο του STAR, την φονική καταδίωξη στο Πέραμα και ανέδειξε τα λάθη των αστυνομικών, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τις εντολές του Κέντρου.

Κατερινόπουλος για Πέραμα: «38 κάλυκες. Έλεος!» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«38 κάλυκες. Έλεος. Εδώ δεν είχαμε τρομοκράτες απέναντι να σε σημαδεύουν ούτε είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί καταδιώκουν κλεμμένο αυτοκίνητο. Ό,τι επίθεση και να δέχτηκαν- που δεν υπήρχε όπλο- ήταν πολύ τραβηγμένο να πυροβολήσουν».

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ανέλυσε τη συμπεριφορά των μπλεκομένων αστυνομικών στη φονική καταδίωξη στο Πέραμα: «Υπάρχει απώλεια ψυχραιμίας και αντιεπαγγελματισμό. Φυσικά, δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη για την περιβόητη ομάδα ΔΙΑΣ. Δυστυχώς είδαμε ότι το τελευταίο εξάμηνο προσέλαβαν κόσμο, τους εκπαίδευσαν ένα μήνα, τους έβαλαν στην ομάδα, με αποτέλεσμα οι εκπαιδευμένοι συνάδελφοί τους να κινδυνεύουν περισσότερο από αυτούς παρά από τους κακοποιούς».

«Το ερώτημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το εξής: Όντως κινδύνευε η ζωή τους; Αν ναι, κινδύνευε η ζωή όλων; Πυροβόλησαν όλοι; Απ ό,τι ακούσαμε από τη βαλλιστική, πυροβόλησαν και οι επτά ... Όντως κινδύνευε η ζωή όλων των αστυνομικών; Μην τρελαθούμε τώρα!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ