Άγιος Δημήτριος: Ουρές πιστών – Φιλάνε εικόνες χωρίς μάσκα (video)

Χωρίς κανένα μέτρο προστασίας (μάσκα – αποστάσεις), εκατοντάδες πιστοί στη Θεσσαλονίκη συρρέουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου και ασπάζονται τις εικόνες παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Άγιος Δημήτριος: Ουρές πιστών – Φιλάνε εικόνες χωρίς μάσκα (video)

Όπως φαίνεται στα βίντεο και αναφέρει το ρεπορτάζ του thesstoday.gr, οι πιστοί πριν εισέλθουν στον Ιερό Ναό ασπάζονται χωρίς μάσκα τις εικόνες, παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, ενημερώνουν τον κόσμο να φορά τη μάσκα πριν μπουν στην εκκλησία. Μάλιστα, υπάρχουν αστυνομικοί στο χώρο, που μοιράζουν μάσκες σε όσους πιστούς δεν έχουν μαζί τους.

Ίδιο σκηνικό εκτυλίσσεται και εντός του Ναού, καθώς οι πιστοί σχηματίζουν ουρά και ασπάζονται χωρίς μάσκα τις εικόνες.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.