Εικόνες ντροπής - Χημικά και "νερό" σε πυροσβέστες που ζητάνε ενίσχυση του Σώματος (video - εικονες)

Εικόνες ντροπή έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Εικόνες ντροπής - Χημικά και

Πραγματικές εικόνες ντροπής με χημικά, αύρες νερού και αστυνομική βία εναντίον εποχικών πυροσβεστών που διαδήλωναν έξω από το υπουργείο Πολιτική Προστασίας, ζητώντας την άμεση ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος με έμψυχο δυναμικό.

Στην ειρηνική διαδήλωση των εποχικών πυροσβεστών που ζητούσαν μονιμοποιήσεις και προσλήψεις, οι αστυνομικοί απάντησαν με αναίτια ρίψη χημικών, χειροβομβίδων κρότου - λάμψης αλλά χρήση αύρας νερού κατά έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στη λεωφόρο Κηφισίας, με στόχο να διαλύσουν άμεσα την κινητοποίηση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί τέσσερις πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.