Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες: «Μη με αφήσεις ποτέ» (video)

H Lacta και το Κέντρο Γυναικείων Ερευνών και Μελετών Διοτίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, δημοσίευσαν ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει. Δίνει μια "γροθιά στο στομάχι" και αναδεικνεύει τις διαρκώς αυξανόμενες γυναικοκτονίες.

Το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta για τις γυναικοκτονίες: «Μη με αφήσεις ποτέ» (video)

Στο βίντεο με τίτλο «Μη με αφήσεις Ποτέ», στο οποίο πρωταγωνιστούν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος, παρακολουθούμε την ιστορία ενός ζευγαριού που αρχίζει ειδυλλιακά και καταλήγει σε έναν εφιάλτη, με τον άνδρα να μετατρέπεται σταδιακά σε έναν κτητικό κακοποιητή και εν τέλει γυναικοκτόνο.

Η γυναίκα όταν αποφασίζει πως πρέπει να φύγει από αυτή την κακοποιητική σχέση, βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα αυτοκίνητο και δολοφονείται όταν ο «σύντροφός» της την πετάει στον γκρεμό (με σαφή αναφορά στην πρόσφατη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο με θύμα την Γαρυφαλλιά).

Το συγκλονιστικό βίντεο κλείνει με τη φράση: «Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό».

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις "αγαπούσαν". Αυτό δεν είναι αγάπη. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου και είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», καταλήγει το βίντεο.

(*Προσοχή, το βίντεο περιέχει εικόνες κακοποίησης)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.