Αλεξανδρούπολη: 16η γυναικοκτονία - Νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύζυγό της και εξέπνευσε τελικά στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αλεξανδρούπολη: 16η γυναικοκτονία - Νεαρή γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως δημοσιεύει το radioevros.gr, ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τραγική κατάληξη σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, μια νεαρή κοπέλα, που κατοικούσε στην περιοχή της Άβαντος, φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον επίσης νεαρής ηλικίας σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι πληροφορίες αρχικά ανέφεραν ότι η κοπέλα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δυστυχώς η άτυχη νεαρή γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά.

Όπως είχε δημοσιεύσει νωρίτερα το thrakinea.gr η γυναίκα επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα. Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορονοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορονοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης (09/11) άφησε την τελευταία της πνοή.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ