Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Σοκάρουν οι κακώσεις στο σώμα της 29χρονης

Όταν λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα το 2020mag.gr δημοσίευε πρώτο τις πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα του Έβρου για ενδεχόμενη γυναικοκτονία, ακόμα και εμείς δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε την βαρβαρότητα της υπόθεσης.

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Σοκάρουν οι κακώσεις στο σώμα της 29χρονης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε, η 29χρονη είχε μεταβεί μαζί με το σύζυγό της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, βάναυσα κακοποιημένη, με τη δικαιολογία πως έπεσε από τη σκάλα.

Λίγο αργότερα η γυναίκα εξέπνευσε με βαρύτατες όπως γίνεται γνωστό κακώσεις σε ήπαρ, σπλήνα και άλλα σημεία του σώματος.

Όπως έγινε γρήγορα γνωστό με μαρτυρίες των γονέων της 29χρονης αλλά και της ιατροδικαστικής έρευνας, οι κακώσεις στο σώμα της δολοφονημένης γυναίκας δεν συνάδουν με πτώση από σκάλα, αλλά με βάναυση κακοποίηση. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της 29χρονης προχώρησαν και κατήγγειλαν τον σύζυγό της για πρόκληση σωματικών βλαβών. Πράγματι, η ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας έδειξε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δείχνουν ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 29χρονη είχε προσβληθει και από κορωνοϊό και έκανε 4 χειρουργεία από τις 5 Δεκεμβρίου, πριν φύγει χθες από τη ζωή.

Ο 31χρονος άνδρας εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και συνελήφθη.

Είναι η 16η γυναικοκτονία για το 2021 και η δεύτερη μόλις μέσα σε μία εβδομάδα μετά την δολοφονία μιας 36χρονης από τον σύζυγό της στη Λακωνία.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ