Αφοπλιστική απάντηση Καπουτζίδη σε κάθε λογής Λατινοπούλου (video)

Σαφής και περιεκτικός ο Γιώργος Καπουτζίδης, έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όλα τα ακραία σχόλια, όπως το πρόφατο παραλήρημα της πολιτεύτριας της ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Αφοπλιστική απάντηση Καπουτζίδη σε κάθε λογής Λατινοπούλου (video)

«Έχω φτάσει σε ένα σημείο, με πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια προσωπικ΄ να νιώθω ελεύθερος και να λέω αυτό το οποίο θέλω να πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ που το κάνω αυτό το πράγμα. Και χαίρομαι πάρα πολύ που βοηθάω πολύ κόσμο με αυτό. Αυτός είναι και ο στόχος μου.

Ούτε θεατές ψάχνω για το θέατρο, ούτε ψηφοφόρους, ούτε να μπω σε ένα κόμμα να βολευτώ. Το κάνω γιατί πραγματικά μου δίνει χαρά. Ούτε συγχαρητήρια και μπράβο θέλω να μου πείτε. Πήρα χιλιάδες μηνύματα συγκινητικότατα και δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, στέκομαι στα μηνυματα ανθρώπων που μου είπαν πως αυτό που λέω δίνει χαμόγελο, χαρά και ελπίδα. Και όταν λέω είμαι ελεύθερος, είμαι ελεύθερος να μιλάω, είμαι ελεύθερος να εκφράζομαι.

Και δεν πρόκειται να χαλάσω ούτε το χρόνο μου, ούτε τη ζαχαρένια μου να απαντάω από εδώ και από εκεί. Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω. Είναι και αυτό στα πλαίσια της ελευθερίας που κατέκτησα μόνος μου. Ευχαριστώ», δήλωσε περιεκτικότατα, ο αγαπημένος ηθοποιός, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ