Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλάει στο 2020mag.gr

Επικοινωνήσαμε με την δικηγόρο Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή, η οποία εκπροσωπεί την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η επιβεβαίωση για την «υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης» και η δικάσιμος που εκκρεμεί σε ποινικό δικαστήριο.

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλάει στο 2020mag.gr
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η εντολέας μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν γνωρίζω πως και με ποιον τρόπο έχει διαρρεύσει η υπόθεση. Δεν έχω προλάβει να δω τι έχει γραφτεί ακριβώς στο διαδίκτυο και στα social media σχετικά. Πράγματι έχει υποβληθεί μήνυση, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και έχει προσδιοριστεί ποινικό δικαστήριο. Η υπόθεση έχει πάρει όντως το δρόμο της δικαιοσύνης ενώπιον της οποίας εκκρεμεί, η οποία και θα αποφανθεί αρμοδίως για το αξιόποινο ή μη των πράξεων που καταγγέλλονται σχετικά με περιστατικά που αφορούν την εντολέα μου», δήλωσε στο 2020mag.gr η δικηγόρος, κ. Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή.

Υπενθυμίζουμε, πως με αναρτήσεις του στο instagram σήμερα (13/12), o ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, κατήγγειλε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει πέσει θύμα revenge porn, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής είχε, όπως καταγγέλεται, διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ