Απειλητική στοχοποίηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου: Δημοσίευσαν τη διεύθυνση του

Η συνεχιζόμενη στοχοποίηση του Ιάσονα Αποστολόπουλου από φιλοκυβερνητικούς και ακροδεξιούς χρήστες, ξεπέρασε κάθε όριο, αυτή τη φορά, με ευθύνη και της οικονομικο-πολιτικής ιστοσελίδας capital.gr, όπως αναφέρει ο έλληνας διασώστης. 

Απειλητική στοχοποίηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου: Δημοσίευσαν τη διεύθυνση του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το capital.gr δημοσίευσε ένα εξώδικο που είχε αποστείλει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος για άρθρο του Θοδωρή Γιάνναρου, ο οποίος είχε αποκαλέσει πρόσφυγα ως «πίθηκο», είχε αναφερθεί στον έλληνα διασώστη ως διακινητή ανθρώπων και χρησιμοποίησε φράσεις όπως «σφαίρες στους ανθέλληνες».

Στο εξώδικο όμως, έτσι όπως το δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα φαίνονταν ξεκάθαρα, χωρίς να έχουν σβηστεί, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως τα ονόματα των γονιών του και η διεύθυνση του σπιτιού του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακροδεξιοί χρήστες των social media να αναρτούν απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα, ακόμα και φωτογραφίες του σπιτιού του, με απειλητικές φράσεις.

 

Όπως αναφέρει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος «μετά από παρέμβαση των δικηγόρων μου, ο capital έκρυψε τα προσωπικά μου στοιχεία, το δε άρθρο του Γιάνναρου κατέβηκε και ο ίδιος ανακάλεσε. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο γενναίοι είναι οι φορείς του ρατσιστικού και μισανθρωπικού οχετού.

Μετά από παρέμβαση των δικηγόρων μου, ο capital έκρυψε τα προσωπικά μου στοιχεία, το δε άρθρο του Γιάνναρου κατέβηκε και ο ίδιος ανακάλεσε. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται πόσο γενναίοι είναι οι φορείς του ρατσιστικού και μισανθρωπικού οχετού.

Μόλις κληθούν να αποδείξουν την αλήθεια των λόγων τους, τα μαζεύουν και κάνουν όπισθεν ολοταχώς. Έπεται συνέχεια με τους υπόλοιπους συκοφάντες. Καμια ανοχή στην φασιστική προπαγάνδα! Ούτε σπιθαμή χώρου στον λόγο που οπλίζει τα χέρια της κρατικής και παρακρατικής θανατοπολιτικής!».

Οι αναρτήσεις των ακροδεξιών και φιλοκυβερνητικών χρηστών είναι πραγματικά τρομακτικές

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ