Αθώωση Μπαλάσκα για τις περιβόητες "συμβουλές σε γυναικοκτόνους" - Τι είχε πει ο Πάνος Βλάχος στο 2020mag.gr (video)

Αθωώθηκε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το τέλος της προκαταρκτικής έρευνας που είχε διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις δηλώσεις του αναφορικά με δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 

Αθώωση Μπαλάσκα για τις περιβόητες
ΠΡΟΒΟΛΗ

Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας, μετά την ομολογία του γυναικοκτόνου, είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτικό δελτίο πως αν ο 32χρονος είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία αμέσως μετά την πράξη του, πιθανόν να καθόταν στη φυλακή λιγότερο και από πέντε χρόνια.

«Είναι βλάκας, διοτι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, αν ισχυριζόταν ότι ήταν μέσα στο θυμό του και  έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του εμφάνιση, προκαλώντας αντιδράσεις και με ορισμένους να τον κατηγορούν ότι έδινε «οδηγίες σε γυναικοκτόνους» για να πετύχουν χαμηλότερη ποινή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε πει πως παρερμηνευτήκαν τα λόγια του ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του στο 2020mag.gr, o ηθοποιός Πάνος Βλάχος, είχε δηλώσει πως «η ατάκα του Μπαλάσκα σε άλλη κοινωνία θα ήταν λόγος για δραματικές αλλαγές - Εδώ ήταν Τετάρτη απόγευμα»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ