Ο Τριανταφυλλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού για την Γεωργία: «Πας να τα βάλεις με τους billionaires;» (video)

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα, που ναρκώθηκε και βιάστηκε το βράδυ της πρωτοχρονιάς, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Τριανταφυλλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού για την Γεωργία: «Πας να τα βάλεις με τους billionaires;» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είναι ο μόνος άνθρωπος που μίλησε, με το όνομά της και με το πρόσωπό της η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα βιασμού ». Έτσι προλόγισε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

«Ζούμε σε μια φαλλοκρατική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Τα περί φεμινισμού είναι παραμύθια. Όπως ο φασισμός έτσι και η φαλλοκρατία υπάρχει στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες.
Έχω και εγώ αγόρι και δυο κορίτσια. Το δικό μου αγόρι, που είναι αγόρι – αυτούς τους τύπους που βιάζουν δεν τους θεωρώ αγόρια – φλερτάρει, ερωτεύεται, αγαπάει, δίνεται και η έννοια βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Ο βιασμός δεν είναι μόνο σωματικός όταν κάνεις έρωτα μαζί της με το ζόρι αλλά και το να την ακουμπήσεις απλά
», δήλωσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.


Γυναίκα για ένα χρόνο


«Υπάρχουν όρια που είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και της συμβίωσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ευχάριστο είναι ότι όλος αυτός ο κόσμος βγήκε έξω και ότι αυτές οι γυναίκες σήκωσαν κεφάλι απέναντι σε μια νοοτροπία που δυστυχώς υπάρχει ακόμα», υπογράμμισε.


Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Προσαγωγή του Μάνου Παπαδόπουλου στη ΓΑΔΘ


Το παρασκήνιο της συνέντευξή με τη 24χρονη Γεωργία Μπίκα

«Δυστυχώς τα παιδιά του κόσμου είναι αναλώσιμα για όλους αυτούς και για τους βιαστές και για τους ιατροδικαστές και τους ανακριτές. Εκείνο που με συγκίνησε περισσότερο είναι ότι έχει μια ωραία ιστορία το πως έφτασα εγώ στη Γεωργία», τόνισε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και συνέχισε: «Όταν είχε πέσει το Γιάκοβλεφ, το αεροπλάνο, είχα πάει πάνω πριν από όλους και είχα ειδοποιήσει ότι φαίνεται η τουρμπίνα. Μέσα στο σκοτάδι μου είπε κάποιος ότι είναι ο αδερφός του μέσα στο αεροπλάνο και μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον ενημερώνω. Με αγκάλιασε και με φίλαγε. Αυτός ο άνθρωπος έτυχε να είναι στενός φίλος, σχεδόν συγγενής της Γεωργίας.
Μίλησε με τη Γεωργία, ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο
facebook, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω.. Συγκλονίστηκα. Βρήκα ένα παιδάκι, άβγαλτο, απονήρευτο, εγκαταλελειμμένο, ορφανό από γονείς, ο σύντροφός της έχει πεθάνει και έχει και έναν αδερφό και μια αδερφή ετεροθαλή που διεκδικούν το σπίτι που μένει», είπε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ