Πρωτοφανές χάος στην Αττική Οδό: Έξαλλος με την κυβέρνηση ο εγκλωβισμένος Άκης Παυλόπουλος (video)

Πρωτοφανής ανεπάρκεια της Πολιτικής Προστασίας το επικίνδυνο για τις ζωές οδηγών που έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό. Ο εγκλωβισμένος δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Open και ήταν εξοργισμένος. «Ας κάνουν κάτι»

Πρωτοφανές χάος στην Αττική Οδό: Έξαλλος με την κυβέρνηση ο εγκλωβισμένος Άκης Παυλόπουλος (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«δεν ξέρω ποσα χιλιόμετρα φτάνει πίσω μου και πόσα χιλιόμετρα φτάνει μπροστά η ουρά. Τα παιδιά της Αττικής Οδού είναι εδώ εγκλωβισμένοι μαζί μας. Ούτε αυτοί έχουν ενημέρωση … το βέβαιο είναι και ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ, ότι θα μας βρει εδώ το σκοτάδι. Όσους έχουμε ακόμα καύσιμα. Ας κάνουν κάτι», είπε κυριολεκτικά έξαλλος ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος σε ζωντανή σύνδεση με το Open.

H παρουσιάστρια του Δελτίου συμπλήρωσε πως «δεν μιλάμε για μια απλή αμέλεια. Το να αδήσεις με τέτοιες καιρικές συνθήκες, τις νταλίκες να μπουν στην Αττική Οδό, μοιάζει… τι να πω, δεν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να κινδυνεύει η ζωή τους αυτή την ώρα».

«Όσοι μπήκαμε στην Αττική Οδό, μπήκαμε γιατί είναι ο ασφαλέστερος και πιο ακριβός δρόμος της Ελλάδας. Μπήκαμε για να μην πάμε απ’ τους παράδρομους και δημιουργήσουμε προβλήματα, θεορώντας ότι η Αττική Οδός είναι πάντα καθαρή γιατί έτσι πρέπει να είναι, γι αυτό ακριβώς την πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι και κλείνουμε 5 ώρες και κανείς δεν ξέρει πότε θα φτάσουμε στα σπίτια μας», είπε εξοργισμένος ο Άκης Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ