Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές η επιστολή της μητέρας του Ζακ στους γονείς του Άλκη

Μια επιστολή που συγκλονίζει έστειλε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη.

Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές η επιστολή της μητέρας του Ζακ στους γονείς του Άλκη
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η μητέρα του Ζακ, που επίσης έχασε το παιδί της μετά από το βάναυσο, δολοφονικό λιντσάρισμα στο κοσμηματοπωλείο στη Γλαδστώνος, θέλησε να σταθεί με τον τρόπο της στην οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη και να δώσει δύναμη στην οικογένεια.

«Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη”», σημειώνει, μεταξύ άλλων η κ. Κωστοπούλου, εκπροσωπώντας ολη την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, στην επιστολή στους γονείς του Άλκη.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Ολόκληρη η επιστολή:

«Ξέρω ότι χάσατε τον κόσμο σας, ξέρω ότι άδειασε το σπίτι σας, ότι μια καρέκλα στο τραπέζι σας θα είναι για πάντα άδεια. Ξέρω οι καρδιές σας ράγισαν, τα μάτια σας θόλωσαν, τα λόγια σας χάθηκαν κι οι χαρές θα είναι για πάντα λυπημένες κι οι μνήμες θα γίνουν όνειρα.

Ακούω τα λόγια σας όταν μιλάτε για το τέρας της βίας κι είναι σαν να ακούω το δικό μου παιδί: “Εγώ στη βία απαντάω με αγάπη”.

Γιατί έτσι μόνο θα σταματήσει, αν σταθούμε απέναντι της αγέρωχοι κι ανυπότακτοι, αρνούμενοι να τη δεχτούμε ακόμα κι όταν ποτίζει τα πεζοδρόμια με το αίμα των παιδιών μας.

Κουράγιο και δύναμη. Είμαστε δίπλα σας. Οικογένεια Ζακ Κωστόπουλου».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ