Βιασμός 24χρονης: Με σημαντικά ευρήματα το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που παραδόθηκε στην ανακρίτρια

Σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τον βιασμό της Γεωργιάς Μπίκα, καθώς σήμερα παραδόθηκε στην ανακρίτρια το πόρισμα γνωμοδότησης του τεχνικού συμβούλου, το οποιο και αφορά την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε για την εξέταση των δειγμάτων.

Βιασμός 24χρονης: Με σημαντικά ευρήματα το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που παραδόθηκε στην ανακρίτρια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, επεξεργάστηκε επί μέρες ενδελεχώς τα στοιχεία  ώστε να συντάξει το τεχνικό πορισμα, σύμφωνα με το οποίο αναμένεται να απαντηθούν λεπτομερώς ιατροδικαστικές ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα το πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου: «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Σύμφωνα με το thesstoday.gr στην τεχνική έκθεση που παραδόθηκε στην ανακρίτρια, συμπεριλαμβάνεται και το ανατρεπτικό στοιχείο εντοπισμού μεγάλης ποσότητας αιθανόλης, κάτι το οποίο αρχικώς είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, όπου έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο Thesstoday.gr εξηγεί πως «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ