Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς απαντούν στην αγωγή Κιμούλη: «Απέλπιδα προσπάθεια...»

Το υπέρογκο ποσό των 731.227,80 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητάει με αγωγή του ο Γιώργος Κιμούλης από τους ηθοποιούς Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά.

Δούκα, Χρυσικού και Ψαρράς απαντούν στην αγωγή Κιμούλη: «Απέλπιδα προσπάθεια...»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη, κατά των τριών συνεργατών του στην παράσταση «Πιο Κοντά», αφορά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βία που υπέστη από τον γνωστό θιασάρχη και την οποία με ανακοίνωση τους είχαν επιβεβαιώσει και ο Νίκος Ψαρράς με τη Δώρα Χρυσικού.

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά ποσό 231.227,80 ευρώ για την οικονομική ζημία, ενώ για ηθική βλάβη ζητά από την Ζέτα Δούκα 250.000 ευρώ, από τη Δώρα Χρυσικού, 125.000 ευρώ και τον Νίκο Ψαρρά, 125.000 ευρώ.

«Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απάντηση των τριών συναδέλφων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση - απάντηση στον γιώργο Κιμούλη από τους τρεις ηθοποιούς, όπως την ανάρτησε στο instagram η Ζέτα Δούκα:

«Μας επιδόθηκε εχθές αγωγή του Γιώργου Κιμούλη με την οποία μας εγκαλεί για συκοφαντική του δυσφήμηση, απαιτώντας να του καταβάλουμε ως αποζημίωση το συνολικό ποσό των 731.227,80 ευρώ. Επίσης ενημερωθήκαμε ότι αντίστοιχη αγωγή έχει ασκήσει εναντίον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και μελών του Πειθαρχικού του Συμβουλίου.

Είναι προφανές ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν μια απέλπιδα προσπάθεια του Γιώργου Κιμούλη να απεκδυθεί των ευθυνών του για τις ανάρμοστες πράξεις του και να «ακυρώσει» την εκκρεμούσα σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία περί διαγραφής του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εμμένουμε κατηγορηματικά σε όσα έχουμε καταθέσει τόσο δημοσίως όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ανυπομονούμε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ζέτα Δούκα
Δώρα Χρυσικού
Νίκος Ψαρράς
»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ