Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα που είχε απειληθεί από το 42χρονο δημοσίευσε μήνυμα του (εικόνες)

Το βράδυ της Τετάρτης ο 42χρονος, Λεοντής Βορριάς, εισέβαλε στην καφετέρια που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη, την πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα που είχε απειληθεί από το 42χρονο δημοσίευσε μήνυμα του (εικόνες)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το βράδυ της Τετάρτης ο 42χρονος, Λεοντής Βορριάς, εισέβαλε στην καφετέρια που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του στη Θεσσαλονίκη, την πυροβόλησε με κοντόκανη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 41χρονη Βίκυ αν και μετέβη εσπευσμένα και διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», αργά το βράδυ, κατέληξε.

Η 41χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενώ από τον πυροβολισμο του δράστη στην καφετέρια, τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη της.

Ο γυναικοκτόνος φαίνεται πως είχε και στο παρελθόν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μία γυναίκα ή οποία είχε δεχθεί απειλές από τον 42χρονο, δημοσίευσε, σήμερα στο Twitter (03/03) ένα απο τα μηνύματα που της είχε στείλει ο Λεοντής Βορριάς

«Ήρθε η ώρα να βγάλω το απειλητικό μήνυμα που μου είχε στείλει ο γυναικοκτόνος. Φαινόταν που θα κατέληγε. Δεν έκανε δολοφονία στη Χίο, που είναι μικρή η κοινωνία, αλλά σε μεγάλη πόλη. Όλοι ήξεραν τι ήταν. Τώρα "καλή Παναγιά", όπως γράφουν μερικοί στο προφίλ σου. Ηχείο = η Χίος», έγραψε στο Twitter η πρώην σύντροφος του 42χρονου αυτόχειρα.

«Δε θα κοιτάξω να σε ψάξω η Χίος είναι μικρή και κάποια στιγμή θα βρεθούμε. Δεν ξέρω για το πηγάδι που λες αν είναι μεγάλο αλλά απ’ ότι ξέρω το λιμάνι είναι 9 μέτρα», της είχε γράψει ο γυναικοκτόνος και αυτόχειρας, τον Ιούνιο του 2018.

«Ο γυναικοκτόνος από τη Χίο είναι ο γνωστός χρυσαυγίτης, που τόσα χρόνια σας λέμε», συμπλήρωσε με δεύτερη ανάρτησή της.

Θυμίζουμε πως το 2018, στον 42χρονο χρυσαυγίτη, είχε κάνει αφιέρωμα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", όπου τον παρουσίαζε ως τον «εθελοντή πυροσβέστη και αθλητή που τοποθέτησε το Σταυρό στη Μυτιλήνη».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ