Ανταποκριτής σε Ευαγγελάτο: «Σας έστειλα βίντεο από Μαριούπολη αλλά δεν τα παίξατε» (video)

Βίντεο από τη Μαριούπολη με μαρτυρίες των λιγοστών ανθρώπων που κατάφεραν να ξεφύγουν δήλωσε ότι έστειλε στο MEGA, o ανταποκριτής στη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος, που τόνισε όμως ότι ποτέ δεν προβλήθηκαν από το κανάλι.

Ανταποκριτής σε Ευαγγελάτο: «Σας έστειλα βίντεο από Μαριούπολη αλλά δεν τα παίξατε» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Νίκο δεν μπορώ κάθε μέρα να διαψεύδω πράγματα που έγιναν χθες. Για παράδειγμα χθες δείξαμε (το MEGA) ένα αεροπλάνο που το έριχναν οι Ουκρανοί. Το δείχναμε και το ξαναδείχναμε. Αποδείχθηκε ότι ήταν από το 2015. Χθες δείχναμε ότι χτυπήθηκε ένας φούρνος. Fake. Αυτά που έδειξες σήμερα, τα μισά είναι fake. Αυτά με τον Εγγλέζο που είναι επιστήμονες, fake. Δεν είναι πράγματα αυτά» δήλωσε ο Δημήτρης Λιάτσος με τον με τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του MEGA, να απαντάει «Δεν ξέρω για το αεροπλάνο…».

«Πως δεν ξέρεις; Αφού το δείχναμε και χθες και προχθές» του απάντησε ο ανταποκριτής από τη Μόσχα.

Μάλιστα ο Δημήτρης Λιάτσος αποκάλυψε ότι έχει στείλει βίντεο στο κανάλι με κατοίκους που απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη και μιλούν για όσα έζησαν στην πόλη, αλλά ουδέποτε δεν προβλήθηκε από το MEGA.

«Έστειλα δύο βίντεο κάτω που δείχνουν αυτούς τους λιγοστούς ανθρώπους που κατάφεραν να φύγουν μέσα από τη Μαριούπολη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δούμε τι λένε αυτοί που βγήκαν από μέσα. Δεν το δείχνουμε όμως», είπε ο αναποκριτής στη Μόσχα, με το Νίκο Ευαγγελάτο να εκνευρίζεται.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ