Προσβλητική επίθεση του Αντώνη Καφετζόπουλου στη Νατάσα Μποφίλιου

Την αντίδραση και την προσωπική επίθεση από τον Αντώνη Καφετζόπουλου προκάλεσε η συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου σε αντιπολεμική συναυλία φοιτητικών συλλόγων, τη Δευτέρα στο Σύνταγμα. 

Προσβλητική επίθεση του Αντώνη Καφετζόπουλου στη Νατάσα Μποφίλιου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Νατάσα Μποφίλιου γνωστοποίησε τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία, με ανάρτησή της στο facebook, όπου και πήρε σαφή θέση, όχι μόνο κατά του πολέμου γενικώς αλλά και για «την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω 2 αντιπολεμικά τραγούδια.

Είπα ναι. Όπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή.

Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα.

Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία.

Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη.

Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ.

Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στην διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Νατάσσα»

Για τον Αντώνη Καφετζόπουλο, βέβαια, η συμμετοχή σε μια αντιπολεμική εκδήλωση, ακόμα και αν υπάρχει σαφής καταδίκη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, δεν είναι κάτι αποδεκτό. Πρέπει μάλλον ΝΑΤΟ - ΗΠΑ και Ε.Ε. να μείνουν εκτός κριτικής, 

Με μια ειρωνική, "μανσπλεϊνάτη" και προσβλητική –και σε καλλιτεχνικό επίπεδο- ανάρτηση, ο κ. Καφετζόπουλος, γράφει:

«Άκουγα «η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει» [με νεύρα ομολογώ, τόσο από την σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη].

Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου.

Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικα θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς;

Κατα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτη την αχταρμά σειρά;

Ελα ρε κοπελιά», 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ