«Συναυλία Ειρήνης»: Οι διοργανωτές απαντούν στους επικριτές και τους υβριστές

Αποστομωτική απάντηση στους επικριτές της "Συναυλίας Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Μαρτίου, στα Προπύλαια, από τους διοργανωτές.

«Συναυλία Ειρήνης»: Οι διοργανωτές απαντούν στους επικριτές και τους υβριστές
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η πρωτοβουλία "Αλλυλεγγύη για Όλους", που διοργανώνει την "Συναυλία Ειρήνης", με πλήθος καλλιτεχνών, στις 29/03, στα Προπύλαια, απαντά με ανακοίνωσή της στους επικριτές και τους υβριστές της εκδήλωσης.


Γιάννης Αγγελάκας για την ειρωνική ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη...»


«Εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους ... Προφανώς η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί ... Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


Ο γιος του πρωθυπουργού ειρωνεύεται τη "Συναυλία Ειρήνης" και τους καλλιτέχνες (εικόνα)


Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

«Με μεγάλη έκπληξη και με μια δόση απορίας και σχετικής πικρίας παρακολουθούμε εδώ και μία ημέρα να εκτυλίσσεται μία, εκτός οποιασδήποτε πραγματικότητας, προσπάθεια υπονόμευσης και συκοφάντησης των συντελεστών της αντιπολεμικής συναυλίας και της ίδιας της Αλληλεγγύης για Όλους. 

Προφανώς η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας  ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”.

Με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο με το οποίο καλούμε στην συναυλία Ειρήνης θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθεια μας, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενάντια σε κακεντρεχείς συκοφαντικές επιθέσεις.»


Συναυλία Ειρήνης: Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει την ειρωνική ανάρτηση του γιου του πρωθυπουργού


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ