Αναδιώτης στην ΕΡΤ: «Ο άνδρας πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι» (video)

Οπισθοδρομικές και σεξιστικές δηλώσεις στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "Μαμά-δες".

Αναδιώτης στην ΕΡΤ: «Ο άνδρας πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο ηθοποιός και μοντέλο, Νίκος Αναδιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ (σε μια εκπομπή δηλαδή που απευθύνεται σε γυναίκες) και ανέπτυξε με απόλυτη φυσικότητα τις αναχρονιστικές και σεξιστικές του απόψεις.

«Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό αλλά δεν ξέρω τι είναι το παραδοσιακό για τον άλλον. Μιλάμε, τώρα, για μια κοινωνία ιδεατή, γιατί τα πράγματα πως έρχονται στη ζωή του καθενός είναι περίεργα και για αυτό πρέπει να υπάρχει η αγάπη, αλλά νομίζω ότι ο άνδρας για να νιώθει αυτός καλά, πρέπει να αφήνει λίγο παραπάνω τη γυναίκα στο σπίτι. Έστω και λίγο για να νιώθει αυτός καλά. Και άμα νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι τριγύρω του καλύτερα», δήλωσε με απόλυτη φυσικότητα ο Νίκος Αναδιώτης στη δημόσια τηλεόραση με την παρουσιάστρια να το θεωρεί επίσης φυσιολογικό.

Στη συνέχεια ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε και για τη σχέση με το Θεό.

«Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό. Αν με ρωτήσεις γιατί ζει ένας άνθρωπος, θα πω για να έρθει κοντά στον Θεό. Δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Αν έχεις πάντα, που είναι πολύ δύσκολο, σαν κριτήριο κάθε σου πράξη να είναι αρεστή στον Θεό και όχι στους ανθρώπους πας καλά».

«Φυσικά και έχω πνευματικό. Πάρα πολλά ζητήματα οικογενειακά τα λύνουμε με τον πνευματικό μας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ