Καταγγελίες Δημάκη για Κορυδαλλό - Παράνομα επισκεπτήρια Φουρθιώτη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει να μπαινοβγαίνει στον Κορυδαλλό παρανόμως, με παρεμβάσεις της διευθύντριας των φυλακών Μαρίας Στέφη, καταγγέλει ο Βασίλης Δημάκης.

Καταγγελίες Δημάκη για Κορυδαλλό - Παράνομα επισκεπτήρια Φουρθιώτη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Βασίλης Δημάκης -με σημερινή ανάρτησή του- φέρνει ξανά στο φως τις σκανδαλώδεις αυθαιρεσίες της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού Μαρίαw Στέφης.

Τη δημοσιεύουμε και επιφυλασσόμαστε να καταγράψουμε τις αντιδράσεις της εξουσίας.

Θα κληθεί η διευθύντρια να δώσει εξηγήσεις ή θα πληρώσει ο κρατούμενος το θάρρος του να καταγγέλλει;

Ο νόμος είναι σαφέστατος και ο νομοθέτης έχει προβλέψει τα εξής: Ουδείς πρώην κρατούμενος μπορεί να επισκεφτεί νυν κρατούμενο πριν το πέρας ενός εξαμήνου.

«Αξιότιμη" "κυρία" Μαρία Στέφη, Διευθύντρια του k1 καταστήματος Κορυδαλλού, πώς επιτρέπει το Συμβούλιο στο οποίο είστε μέλος με δικαίωμα ψήφου, ο Μένιος Φουρθιώτης, πρώην κρατούμενος προ ημερών, να επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα νυν κρατούμενο και συγκεκριμένα τον καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνο πιλότο από την γνωστή υπόθεση των Γλυκών Νερών;

Εκ του Σωφρονιστικού κώδικα η παραπάνω πράξη είναι ποινικά και πειθαρχικά κολάσιμη.

Θα λογοδοτήσετε κάποτε επιτέλους εσείς ή έχετε κανένα μπάρμπα στην Κορώνη;

Εν τέλει δεν είστε δα και δικαστικός για να ισχύει το "ακαταδίωκτο" στο πρόσωπό σας. Με λίγα λόγια χρέη Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής εκτελεί ο γνωστός προαγωγός της Τζούλιας Αλεξάνδρου και πρώην παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Ο οποίος κατά κάποιο τρόπο προκλητικό και απροκάλυπτο συνάμα λύνει και δένει εδώ μέσα. Κανονίζοντας μεταγωγές και ένα σωρό αλλού τέτοιου είδους αισχρές και άδικες πράξεις εις γνώση της Πειραιώς και από ό,τι φαίνεται με την βοήθεια της... Μετά και την ήδη καθυστερημένη αποπομπή της Miss "απευθείας ανάθεση" ή Miss «χλωρίνα» κατ εμε που με περισσή εμπάθεια προσπάθησε να με εξοντώσει (Σοφία Νικολάου) η οποία έχει μηνυθεί ήδη από εμένα και το συνήγορο μου κύριο Θ. Καμπαγιάννη όπως και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρυσοχοΐδης για αποδεδειγμένη συκοφαντική δυσφήμιση μετά και την παραδοχή στο εξεδωθέν δελτίο Τύπου τους. Χρέη λοιπόν άκουσον άκουσον Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής υποτίθεται οτι ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται - και αυτό θα αποδειχτεί οσονούπω - έχει ρόλο διακοσμητικό!

Διότι χρέη Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής πολιτικής ανέλαβε ο γνωστός προαγωγός -άντε και παρουσιαστής της κακιάς ώρας για ένα φεγγάρι - Μένιος Φουρθιώτης. "ο tempora o mores"

Βλέπεις αυτό το αγόρι είναι ειδήμων σε θέματα επανένταξης και σωφρονισμού.

Κύριε Γεραπετρίτη και Κύριε Πατέλη, νομίζω ότι ήγγικεν η ώρα να αποδείξετε αν η παραπάνω καταγγελία είναι μία αισχρή συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους μου την οποία θα δεχτώ αμαχητί ως τιμωρία αν δεν έχει ισχύ ή μια ωμή αλήθεια που καταλύει το κράτος δικαίου με τον πλέον απύθμενο και βδελυρό τρόπο.

Καθαρίστε επιτέλους εαυτόν, διότι η κοινωνία θα σας καταδικάσει όλους εσάς τους "αυλικούς", πριν το πέρας του θέρους, με το χειρότερο δυνατό αλλά ευτυχώς Δημοκρατικό τρόπο, σε μια επί μακρόν απ' ό,τι μπορώ να εξηγήσω ως μελλοντικός πολιτικός επιστήμων πολιτική ανυπαρξία.

Θέλω να πιστεύω ότι έγινα απόλυτα αντιληπτός κύριε Γεραπετρίτη και Κύριε Πατέλη με τα προρρηθέντα, συμφραζόμενα τα οποία δεν είναι ουκρανικά, σε τι ακριβώς αναφέρομαι. Ξέρετε εσείς άλλωστε σε τι ακριβώς αναφέρομαι καλύτερα από τον καθένα. "Ο καθείς εφω εταχθει"

Α, παρεμπιπτόντως αν στείλετε τα ΕΚΑΜ να με πάρουν λόγω της προφανούς αξιοπιστίας των καταγγελιών που τεκμαίρονται αβίαστα, θα σας παρακαλούσα μη μου ρίξετε πάλι στα πλευρά γιατί δεν έχουν γίνει καλά ακόμα από την προηγούμενη επίθεση ας σημαδέψουν αλλού.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι "ποτέ δεν σημαδεύουν στα πόδια το μυαλό είναι ο στόχος".

Υπάρχει σχετικό άρθρο στο χθεσινό ντοκουμέντο απόλυτα κατατοπιστικό.

Εν τω μεταξύ από τις 8:10 μέχρι τις εννιά παρά σήμερα το πρωί ήμουνα εκεί και συζητούσαμε. Εντάξει μιλάμε για ένα ψεύτικο άνθρωπο ψυχή τε και σώματι. Τι να πω... Ντροπή της. Θα έπρεπε να φύγει κλωτσηδόν προ πολλού βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία»!

Όπως λοιπόν προκύπτει, περιμένουμε απαντήσεις για τα εξής:

Γνωρίζει ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής πολιτικής για τις παράνομες επισκέψεις του Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού;

Πόσες φορές και που έχουν γίνει οι συναντήσεις του πρώην κρατούμενου, Μένιου Φουρθιώτη με με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Τα επισκεπτήρια έχουν καταγραφεί, όπως ορίζει ο νόμος στα βιβλία των φυλακών;

Έχει ζητήσει ο Μένιος  Φουρθιώτης μεταγωγή κρατουμένων, έχει υποδείξει κινήσεις στη διεύθυνση των φυλακών και έχουν αυτές υλοποιηθεί;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ