Μαριάννα Τουμασάτου: «Συμφέρει την κυβέρνηση να ασχολούμαστε με την Πάτρα και να ξεχνάμε τη ΔΕΗ» (video)

Εξαιρετική τοποθέτηση της ηθοποιού Μαριάννας Τουμασάτου.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Συμφέρει την κυβέρνηση να ασχολούμαστε με την Πάτρα και να ξεχνάμε τη ΔΕΗ» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε ή να μην πολυ-ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η ΔΕΗ εχει πάει πάνω το κεφάλι μου, σαν κορωνα ειναι δηλαδή, οπότε να ασχοληθώ μόνο με την Πάτρα -η οποια ειναι τραγικό γεγονός με το συζητώ- εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, με ξεπερνάει όμως όλα θέλουνε να μην τα συνηθισουμε, γιατί οταν ασχολιόμαστε 50 ώρες τη μέρα με αυτο το συνηθίζουμε και θελουμε την παραπάνω πληροφορία που θα βγάλει την καινούργια αδρεναλίνη που θα μας παει παραπέρα και ξαφνικά γινόμαστε "βρυκόλακες" χωρίς να ειναι ο στοχος κανενός φανατζομαι θεατή να βρυκολακιαζει.

Απο την άλλη μερια όμως ετσι τον κρατάμε ότι δε θυμάται. Δεν ξέρει πόσες πόσο πάει η κιλοβατώρα. Τι έγινε με τη μικρή ΔΕΗ, τι εγινε με τη μεγαλη ΔΕΗ, ποτε μπόρεσε να σταθεί λιγο στα πόδια της και γιατί την πουλάμε και γιατί αφου εμείς βγαζαμε ενέργεια με λιγνίτη καταργήσανε τον λιγνίτη να φτιάξουμε το περιβάλλον, αλλα πήραμε ενέργεια απέξω που την φτιάχνουν με λιγνίτη. Δηλαδή ο ελληνικός λιγνίτης κάνει κακό στο περιβάλλον ο άλλος όχι;

Αυτο λίγο με ενοχλεί ότι όταν χρησιμοποιείς κάτι το οποιο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό όπως είναι η Πάτρα για να κάνεις κουκούλωμα και σε άλλα πράγματα δεν το θεωρώ έντιμο και δεν το θέλω και έξυπνο», δήλωσε σε συνέντευξή της στο provocateur.gr, η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ