Καβάλα: Άλλη μία γυναικοκτονία με "συνταγή" Μπαλάσκα

Άλλη μια στυγνή #γυναικοκτονια, αυτή τη φορά στην Καβάλα. 50χρονος στραγγάλισε την γυναίκα του και ακολούθως προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όταν δεν τα κατάφερε, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να παραδοθεί.

Καβάλα: Άλλη μία γυναικοκτονία με
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kavala-portal.gr, μια 43χρονη γυναίκα, κάτοικος των Πηγών Νέστου, βρήκε τραγικό τέλος στα χέρια του 55χρονου συζύγου της μέσα στο Φαρμακείο που διατηρούσε.

Το φονικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/05), με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ξεκάθαρη γυναικοκτονία και στραγγαλισμό λόγω παθολογικής ζήλιας.

Αμέσως μετά ο 55χρονος δράστης, προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του, ενώ αμέσως μετά επιχείρησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του, αλλά τελικά παραδόθηκε στην Αστυνομία. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Όπως αναφέρει το kavalanews.gr, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ ήταν γονείς δύο παιδιών 10 και 6 ετών.

Την γυναικοκτονία ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ