Καταγγελία κατά του Ίλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση - «Μου επέδειξε το πέος του σε στύση και μου έτριβε το πόδι»

Όπως αποκαλύπτει το businessinsider.com, η SpaceX, η αεροδιαστημική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Ίλον Μασκ, πλήρωσε μια αεροσυνοδό 250.000 δολάρια για να εξαγοράσει την σιωπή της, όταν εκείνη αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου. 

Καταγγελία κατά του Ίλον Μασκ για σεξουαλική παρενόχληση - «Μου επέδειξε το πέος του σε στύση και μου έτριβε το πόδι»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με συνεντεύξεις και έγγραφα που ισχυρίζεται πως εξασφάλισε το Insider, η αεροσυνοδός, που εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος καμπίνας στον στόλο αεροσκαφών της SpaceX, κατηγόρησε τον Μασκ ότι της εξέθεσε το πέος του σε στύση, της έτριψε το πόδι χωρίς τη συγκατάθεσή της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα το 2016, αποκαλύφθηκε από δήλωση που υπέγραψε φίλη της καταγγέλλουσας. Οι λεπτομέρειες προέρχονται από αυτή τη δήλωση καθώς και από άλλα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης της αλληλογραφίας μέσω email και άλλων αρχείων που κοινοποιήθηκαν στο Insider από την φίλη της αεροσυνοδού.

Σύμφωνα με τη δήλωση, η αεροσυνοδός εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι αφού την προσλάβανε, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια και ως μασέρ για να μπορεί να κάνει μασάζ στον Μασκ. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου μασάζ σε μια ιδιωτική καμπίνα στο Gulfstream G650ER, όταν ο Μασκ προέβη στην ανήθική πρόταση και τη σεξουαλική παρενόχληση.

Όταν το Insider επικοινώνησε με τον Μασκ για σχόλιο, αυτός έστειλε email ζητώντας περισσότερο χρόνο για να απαντήσει και είπε ότι υπάρχουν «πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία».

«Εάν είχα την τάση να εμπλακώ σε σεξουαλική παρενόχληση, αυτή είναι απίθανο να είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έρχεται στο φως», απάντησε τελικά, αποκαλώντας μάλιστα την αποκάλυψη ως «δημοσιογραφική "επιτυχία", με πολιτικά κίνητρα».

Σε επαφή τηλεφωνική επικοινωνίας, ο αντιπρόεδρος του νομικού τμήματος της SpaceX, Κρίστοφερ Καρντάσι είπε: «Δεν πρόκειται να σχολιάσω καμία συμφωνία συμβιβασμού».

Ισχυρισμός ότι ο Μασκ πρόσφερε ένα άλογο με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ

Η αεροσυνοδός είπε στη φίλη της ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της SpaceX και της Tesla, της ζήτησε να έρθει στο δωμάτιό του κατά τη διάρκεια μιας πτήσης στα τέλη του 2016 «για ένα μασάζ σε όλο το σώμα», αναφέρει η δήλωση.

Όταν έφτασε, η αεροσυνοδός διαπίστωσε ότι ο Μασκ «ήταν εντελώς γυμνός εκτός από ένα σεντόνι που κάλυπτε το κάτω μισό του σώματός του». Κατά τη διάρκεια του μασάζ, αναφέρει η δήλωση, ο Μασκ «εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα» και στη συνέχεια «την άγγιξε και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν "έκανε περισσότερα", αναφερόμενος σε εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων».

Η αεροσυνοδός αρνήθηκε και συνέχισε το μασάζ χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη.

Σε συνέντευξή της στο Insider, η φίλη της αεροσυνοδού, περιέγραψε περισσότερες λεπτομέρειες, ανώνυμα καθώς επικαλέστηκε φόβους για την προσωπική της ασφάλεια.

Το Insider αποκαλύπτει πως γνωρίζει την ταυτότητά της όπως επίσης και την ταυτότητα της αεροσυνοδού, αλλά δεν την κατονομάζει επειδή έχει ισχυριστεί ότι είναι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Έβγαλε το πέος του, ήταν σε στύση και άρχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις, τις άγγιξε τον μηρό και της είπε ότι θα της αγόραζε ένα άλογο. Και βασικά προσπάθησε να τη δωροδοκήσει για να κάνει κάποιου είδους σεξουαλική χάρη», είπε συγκεκριμένα η φίλη της αεροσυνοδού.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ