Θεσσαλονίκη: Ξανά στο νοσοκομείο με υποτροπή ο φοιτητής που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ

Θεσσαλονίκη: Ξανά στο νοσοκομείο με υποτροπή ο φοιτητής που τραυμάτισαν τα ΜΑΤ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών και δημοσιογραφικές πηγές από τη Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος  φοιτητής των ΤΕΦΑΑ που χτυπήθηκε στο πρόσωπο με ευθεία βολή χειροβομβίδας κρότου-λάμψης από άνδρα των ΜΑΤ στο ΑΠΘ, παρουσίασε υποτροπή στην κατάσταση της υγείας του.


Θεσσαλονίκη: Επώνυμη καταγγελία στο 20/20 - «Μπασταρδάκι, εσένα θα σε πάω εισαγγελέα για μολότοφ»


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter και ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης: «Έκτακτο: Ο τραυματίας φοιτητής εισήχθη & διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους. Έχει σπάσει η Άνω Γνάθος.Του έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για 6-8 βδομάδες δε θα μπορεί να μασήσει. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί αν θα αποφύγει το χειρουργείο & αν θα σωθούν τα δόντια»

Ο τραυματίας φοιτητής εισήχθη και διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονους πόνους. Διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει η άνω γνάθος. Οι γιατροί έβαλαν σίδερα σε όλα τα δόντια και για 6-8 βδομάδες δε θα μπορεί να μασήσει. Δυστυχώς δεν έχει κριθεί αν θα αποφύγει το χειρουργείο και αν θα σωθούν τα δόντια του.


Επίθεση ΜΑΤ στο ΑΠΘ - Σοβαρά τραυματισμένος φοιτητής (video -εικόνες)


Το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ, αναφέρει συγκεκριμένα πως «η εξέλιξη αυτή πέρα από την κατάσταση του παιδιού προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το αρχικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου αρχικά διακομίσθηκε και η οποία ανέφερε: "Την Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ. Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη.
Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.
Τέλος, εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή".

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ