Μήνυση καταθέτει ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Αλέξη Κούγια - Τη συνυπογράφουν η πρώην σύζυγός του και η κόρη τους

Στην τελική του αγόρευση -ως συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη- τον έχουμε ακούσει να κατηγορεί τους πάντες. Γράφοντας, στη δικαστική αίθουσα, ένα ευφάνταστο σενάριο που τα έχει όλα. Συνωμοσίες, σκευωρίες, συνεργεία. Μια σοβαρή νομική διαδικασία έχει εξελιχθεί σε παρωδία. Και θα ήταν κωμικά γραφική, αν δεν αφορούσε τη σημαντικότερη υπόθεση βιασμών ανηλίκων στην χώρα.

Μήνυση καταθέτει ο Κλέων Γρηγοριάδης στον Αλέξη Κούγια - Τη συνυπογράφουν η πρώην σύζυγός του και η κόρη τους
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πού μπορεί να φτάσει η χυδαιότητα του Αλέξη Κούγια; Στην κατασκευή ιστοριών που εξυπηρετούν το αφήγημά του. Καθώς την Τρίτη 5η Ιουλίου, την πρώτη μέρα της τελική αγόρευσής του που προηγείται της απόφασης, ο συνήγορος, προκειμένου να επηρεάσει τους ενόρκους, χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα. Ανέφερε πως εκπροσωπούσε τον Κλέωνα Γρηγοριάδη στην ένδικη -χρόνια- διαδικασία που είχε με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της 18χρονης κόρης τους. Σύμφωνα με την ιστορία που αφηγήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με δραματικό τόνο και συμπάθεια προς τον «ομοιοπαθή» βουλευτή, ακούσαμε ότι κατηγορήθηκε ταυτόχρονα με τον πελάτη του για αποπλάνηση ανηλίκου.

Το απόσπασμα όπως καταγράφηκε στο Lignadis Trial Watch είναι το παρακάτω: «Ο βουλευτής του κόμματος Μέρα25, Κλέων Γρηγοριάδης, έχω υπάρξει δικηγόρος του, η μητέρα του παιδιού του τον κατηγόρησε, μια φανταστική μητέρα, ότι αποπλάνησε το παιδί του. Δεν είδε το παιδί του χρόνια μέχρι να απαλλαγεί και έκανα ερώτηση και τρέχανε στα δικαστήρια και αυτός και μια δυστυχισμένη μητέρα. Την ίδια μέρα τρέχαμε για την υπόθεση Λιγνάδη».

Κατηγορηματική διάψευση

Ήμουν εκεί, τον άκουσα να το λέει. Και δεν ήμουν η μόνη. Όμως η ιστορία αυτή δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Κλέων Γρηγοριάδης και η πρώην σύζυγός του αλλά και η κόρη τους τη διαψεύδουν κατηγορηματικά ως απολύτως αναληθή. Ο βουλευτής δεν είχε ποτέ δικηγόρο τον Αλέξη Κούγια, το διαζύγιο τους ήταν συναινετικό και μάλιστα, καθώς διατηρούσαν άριστη σχέση, ανέθρεψαν το παιδί τους με κοινή επιμέλεια.

Η οικογένεια καταθέτει μήνυση εναντίον του ποινικολόγου. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κλέων Γρηγοριάδης με ανάρτησή του:

«Ο κύριος Αλέξης Κούγιας, κατά την αγόρευσή του στη δίκη Λιγνάδη, επιχείρησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας. Στα εξωφρενικά του ψέματα εναντίον μας, απαντάμε με κοινή μας μήνυση και αγωγή σε βάρος του. Τυχόν ποσό που θα επιδικασθεί ως αποζημίωση, θα αποδοθεί εν συνόλω στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Ναταλία Γρηγοριάδη

Βασιλική Μιχαλοπούλου

Κλέων Γρηγοριάδης»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ