Η δημοκρατία σας βρομάει φασισμό. Έχουμε την οργή. Χρεώστε μας -και αυτήν- την επιλογή

Τι σημαίνει η αναστολή της ποινής του καταδικασθέντα για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη; Ότι κύριος μπήκε, κύριος βγαίνει; Λυπάμαι αλλά όχι. Όσο κι αν τον ξεπλύνετε, όσα «αθώος» και να αγοράσετε, όσο και αν πανηγυρίσατε, η πραγματικότητα είναι μία.

Η δημοκρατία σας βρομάει φασισμό. Έχουμε την οργή. Χρεώστε μας -και αυτήν- την επιλογή
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπήκε στη φυλακή πριν ενάμιση χρόνο ως φερόμενος δράστης και βγαίνει σήμερα ως βιαστής δύο ανήλικων παιδιών. Κατηγορία που έφερε ποινή 12 ετών κάθειρξης.

Η αναστολή της ποινής -να το πω μάλλον κανονικά- η ελευθέρωση του βιαστή ανηλίκων από τη δικαιοσύνη, φέρνει οργή. Τεράστια. Απογοήτευση. Μεγάλη. Πτώση από σύννεφα; Όχι. Είστε αυτό που περιμένουμε, αυτό που γνωρίζουμε. Είστε η επιβεβαίωση του σάπιου κόσμου σας. Και να μας συγχωρείτε, αλλά θα τον αλλάξουμε. Για την ακρίβεια, θα σας τον τρίψουμε στη μούρη.

Συγχωρέστε μου τον θυμό. Την πίκρα. Είμαι ευαίσθητη. Ή μπορεί να φταίει που την ώρα που ξεστομίσατε το 4-3 υπέρ τη αναστολής ένα άγνωστό μου κορίτσι βρέθηκε να κλαίει στην αγκαλιά μου. Είδα κι άλλα τέτοια παιδιά σήμερα εκεί. Αγόρια και κορίτσια με το ίδιο βλέμμα. Τα είδα να δακρύζουν στο πρώτο «ένοχος» και να λυγίζουν στην ανακοίνωση της αναστολής.

Είδα και άκουσα πολλά ακόμα σήμερα:

Τον χυδαίο -επιμένω αγαπητέ, συγχώρα με- να εκφράζεται με τρόπο απίστευτο, να προσβάλλει, να μειώνει και να απειλεί όποιον και ό,τι ενοχλεί τον στρωμένο με ψέματα και κατασκευασμένες κατηγορίες για όλους, δρόμο του. Τον έτοιμο από καιρό.

Τα Μέσα σας να βγάζουν δελτία με τίτλο: «Αθώος ο Λιγνάδης για τους δύο βιασμούς», «Ελεύθερος με αναστολή».

Τα σκυλιά σας να γελάνε, μπροστά στα θύματα που έκλαιγαν.

Θα σας πω τι δεν θα δείτε ποτέ εσείς.

Την παράδοσή μας. Όσο θα προστατεύετε κάθε θύτη σας, τόσοι περισσότεροι θα γινόμαστε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ