Κατερίνα Στεφανίδη - Η γεννημένη νικήτρια που χαμογελά πάντα

Η απίστευτη αθλήτρια που έχει 12 μετάλλια στην κατοχή της, μπήκε χθες με κωλοτούμπα στον αγώνα δεν σταμάτησε να γελάει και να χαιρετάει.

Κατερίνα Στεφανίδη - Η γεννημένη νικήτρια που χαμογελά πάντα
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεύτερη στην Ευρώπη. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην @wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την @tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά💙».

Η πάντα χαμογελαστή, τεράστια Κατερίνα Στεφανίδη κάνει συλλογή μεταλλίων από τρεις διαφορετικές δεκαετίες. Με το χθεσινό αργυρό που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου μπήκε στην τρίτη. Το πρώτο της συλλογής το πήρε το 2005, 15 ετών, που νίκησε με ρεκόρ αγώνων (4,30 μ.) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων στο Μαρακές. Από τότε είναι ασταμάτητη:

Ολυμπιακοί Αγώνες
2016, Ρίο ντε Τζανέιρο: Χρυσό

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου
2017, Λονδίνο: Χρυσό
2019, Ντόχα: Χάλκινο

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
2016, Πόρτλαντ: Χάλκινο
2018, Μπέρμιγχαμ: Χάλκινο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου
2014, Ζυρίχη: Αργυρό
2016, Άμστερνταμ: Χρυσό
2018, Βερολίνο: Χρυσό
2022, Μόναχο: Αργυρό

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου
2015, Πράγα: Αργυρό
2017, Βελιγράδι: Χρυσό
2022, Μόναχο, Αργυρό

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ