Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου απαντά στην αστυνομία: «Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση»

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με ανάρτησή του, απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην ανακοίνωση της αστυνομίας για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη συναυλία του «στα γρασίδια της Φιλοσοφικής» του ΑΠΘ. Δημήτρης Μυστακίδης: «Οι επαγγελματίες "μπάτσοι" που ρίξατε δακρυγόνα σε μωρά να πάτε το πρωί να αγκαλιάσετε τα παιδιά σας».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου απαντά στην αστυνομία: «Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου:

Πριν από λίγο επέστρεψα στο χωριό που μένω και διάβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας (σιγά να μη τη γράψω και με κεφαλαίο) για τα χθεσινά γεγονότα στη διάρκεια της συναυλίας μας στο γρασίδι της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ:

«…ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν κινήθηκαν εναντίον των ατόμων που την παρακολουθούσαν και δεν έγινε χρήση χημικών από αυτές, στο χώρο της συναυλίας».

Ε, ναι! Μας έπιασε όλους ξαφνικά μια ανεξήγητη συγκίνηση, ένα φουλτάκιασμα στο πρόσωπο (από την έξαψη;) και δάκρυα χαρμολύπης. Κάποιος αναφώνησε ότι είδε το Χριστό φαντάρο!

«Στη συνέχεια και κατά την αποχώρηση του πλήθους, μετά από διακοπή της συναυλίας…»

Ε, ναι! Επίσης ανεξήγητα και απροσδόκητα, μόλις τελείωσε η «Ουρά του αλόγου», γύρισα προς τους μουσικούς και τους είπα «ως εδώ, στοπ!». Να φανταστείτε ότι ξαφνιάστηκα και γω ο ίδιος μ’ αυτή μου την ενέργεια. Σε σχετική, έκτακτη συνέλευση του σχήματος πάνω στη σκηνή, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι πρόκειται για ρωσικό δάχτυλο (συγκεκριμένα, το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού) και οι υποψίες πέσαν πάνω μου γιατί, σε ανύποπτο χρόνο, είχα εκμυστηρευτεί σε κάποιον από αυτούς(φτου σου! Ξεφτιλισμένε χαφιέ) ότι μου άρεσε πολύ το βιβλίου του Ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Ταρκόφσκι «Σμιλεύοντας το χρόνο».

Και δύο παροιμίες:

-«Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα». Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση.

-«Γίνεται το γρούνι μοδίστρα;». Χωρίς σχόλια.

17/9/2022

Θανάσης ο ανεξήγητος

Νωρίτερα σήμερα, το δικό του σχόλιο για τα χθεσινά γεγονότα δημοσίευσε στη σελίδα του ο κιθαρίστας και επί σειρά ετών συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μυστακίδης:

Εγώ δεν θα βρίσω.

Κρατάω το καθαρό βλέμμα των παιδιών που ήταν εκεί.

Όλοι εσείς που είστε απέναντι δεν θα έχετε καλό τέλος. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού και ηλιθιότητας.

Και οι επαγγελματίες «μπάτσοι» που ρίξατε δακρυγόνα σε μωρά να πάτε το πρωί να αγκαλιάσετε τα παιδιά σας.

Ξεφτίλες!

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ