Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες από τον «μη-δικηγόρο» του Hλία Μίχου, Β. Νουλέζα

Ο δικηγόρος Β. Νουλέζας βγήκε στα παράθυρα για να μιλήσει για την υπόθεση του 53χρονου κατηγορούμενου για βιασμό, χωρίς να τον έχει αναλάβει! Οι δηλώσεις του μπορούν να χαρακτηριστούν ως μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες.

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες από τον «μη-δικηγόρο» του Hλία Μίχου, Β. Νουλέζα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Εδώ έχουμε δύο τινά: Το πρώτο είναι πως βγήκε να κάνει δηλώσεις ΠΡΙΝ πάρει την εντολή εκπροσώπησης από τον κατηγορούμενο, ώστε να μην μπορεί να τον εγκαλέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος στο Πειθαρχικό για δηλώσεις στα κανάλια σε εκκρεμή υπόθεση. Το δεύτερο είναι πως στέλνει το μήνυμα πως «Ο ίδιος είναι αθώος, αλλά διατείνεται να δώσει όλους τους ενόχους», δημιουργώντας όλες εκείνες τις πιθανές προϋποθέσεις, ώστε να πέσει στα μαλακά. Είτε δίνοντας άλλους ενόχους για να έχει ελαφρύτερη ποινή εφόσον βρεθεί και ο ίδιος ένοχος, είτε εφόσον έχει διαπράξει τα αδικήματα, να υπάρξει βοήθεια από άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ώστε να μην τους κατονομάσει. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Μια ακόμα απορία είχε δημιουργήσει η επιλογή του να οδηγηθεί στο δικαστήριο με ζακέτα με κουκούλα του Κολλεγίου Αθηνών, από τα δεκάδες ρούχα που έχει στην ντουλάπα του ένας άνθρωπος της μεσαίας τάξης που προσπαθεί διακαώς να ανελιχθεί. 

Ακόμα, προκαλεί τεράστια έκπληξη το γεγονός πως ο Β. Νουλέζας αναφέρει πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος «θεωρεί πως είναι αθώος», ΑΛΛΑ προτίθεται να κατονομάσει άλλους ενόχους χωρίς ο μη-δικηγόρος του «να είναι βέβαιος πως θα συμπαρασύρει άτομα από την πολιτική, κοινωνική και θρησκευτική ζωή της χώρας»! Την ίδια στιγμή λέει πως «αποφασίστηκε να μην τον εκπροσωπήσω»! Γιατί η παθητική φωνή; Από ποιους αποφασίστηκε να μην αναλάβει την υπόθεση, αφού ο Ηλίας Μίχος του έδωσε εντολή εκπροσώπησης; Ποια είναι λοιπόν τα λοιπά εμπλεκόμενα μέρη που αποφασίζουν, αν όχι ο ίδιος ο Βασίλης Νουλέζας; Στο βίντεο μπορείτε να το δείτε από το 2:30 έως το 3:00.

Σε μια υπόθεση που η κοινή γνώμη «φωνάζει» για ενδεχόμενο κύκλωμα, ειδικά μετά την τοποθέτηση της Ντίνας Καρατζιώτη (σ.σ. Με τεράστια επιφύλαξη για την εν λόγω, αγανακτισμένη κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα και με εμπλοκή στην καταστολή, τα βασανιστήρια και την αναγνώριση ατόμων της αντιφασιστικής μοτοπορείας της 30ης Σεπτεμβρίου του 2012) πως ο 53χρονος έφερνε την 12χρονη και άλλα παιδιά στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια, εν τη απουσία της (!), τοποθετήσεις όπως του Β. Νουλέζα, του μη-δικηγόρου του Ηλία Μίχου, ρίχνουν περισσότερο λάδι στην φωτιά.

*Σύμφωνα με το site dikaiologitika.gr, «Ο 53χρονος κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα, δηλαδή δέχτηκε την γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αρνείται τον βιασμό και την κατάχρηση ανηλίκης ή ασέβεια δηλαδή και αρνείται τις υπόλοιπες κατηγορίες για τις οποίες διατήρησε το δικαίωμα σιωπής.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος Γιάννης Σοφιαννίδης φέρεται να κατέθεσε ότι είχες σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με το ανήλικο κορίτσι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και ότι πλήρωνε το ίδιο το κορίτσι και όχι το συγκατηγορούμενό του».

Ε ρε κάτι αθώοι...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ