Επόπτρια εκλογικού τμήματος της Νέας Δημοκρατίας η Κ. Καρατζιώτη, δήθεν Πρόεδρος Εκδιδομένων

Συνειδητά επιλέξαμε, μετά τις πρώτες «αποκαλύψεις» της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη πως στον οίκο ανοχής της εξέδιδαν ανήλικα, να περιμένουμε. Εντέλει η έρευνά μας και οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και σας τις παρουσιάζουμε. Σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, οι αστυνομικές διαρροές και τα τηλεοπτικά κανάλια κατάφεραν να σπάσουν το γραφικόμετρο.

Επόπτρια εκλογικού τμήματος της Νέας Δημοκρατίας η Κ. Καρατζιώτη, δήθεν Πρόεδρος Εκδιδομένων
ΠΡΟΒΟΛΗ

Από πού να αρχίσεις στην υπόθεση Καρατζιώτη και πού να τελειώσεις. Ένας άνθρωπος βαθιά δυσλειτουργικός, ενίοτε χωρίς αντίληψη του περιβάλλοντος, με παρέες όπως οι «αγανακτισμένοι κατοίκοι 6ου διαμερίσματος», τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά στον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ήταν Επόπτρια για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 σε εκλογικό τμήμα στη Λιοσίων (σ.σ. στο 55ο Δημοτικό, κοντά στην Πλατεία Βάθης). Άρα η Νέα Δημοκρατία, θέλει να μας εξηγήσει τη σχέση της με μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως διευκόλυνε βιασμό ανηλίκου στον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη είναι μέλος της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη νοίκιαζε τον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της, ώστε να πηγαίνει 0 53χρονος τη 12χρονη κόρη για να κακοποιηθεί από τον μέσο Έλληνα Νοικοκυραίο; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία υπό ποιες συνθήκες η κ. Καρατζιώτη κλήθηκε να αναγνωρίσει δήθεν εγκλήματα των συλληφθέντων και βασανισθέντων στην Αντιφασιστική Μοτοπορεία, που ακόμα περιμένουμε τον Δένδια να μηνύσει τον Guardian; Θέλει να μας πει η κ. Μίχου αν γνωρίζει την κ. Καρατζιώτη και από πού; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία πόσο χαμένα τα είχε η επόπτριά της, που είχε πάρει αγκαζέ μέλη του ΚΚΕ με αυτοκόλλητο στα ρούχα τους και τα σύστηνε στους υπόλοιπους νεοδημοκράτες ως «δικά τους παιδιά»; Φανταστείτε το γέλιο των παιδιών αυτών, όταν είδαν μια επόπτρια της Νέας Δημοκρατίας να τους συστήνει σε άλλους νεοδημοκράτες και οι άλλοι οι κακομοίρηδες να βλέπουν τα παιδιά με τα αυτοκόλλητα του ΚΚΕ και να απορούν με την κατάντια τους. Κλαυσίγελως.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έχει αναγνωριστεί από γνωστό αγανακτισμένο (σ.σ. συγκεκριμένα τον καταδικασμένο για εμπρησμό του μπαρ Coinreau Περρή και μέλος Ταγμάτος Εφόδου της Χρυσής Αυγής) πως υπήρξε μάρτυρας αναγνώρισης κατά των μελών της Αντιφασιστικής Μοτοπορείας που χτυπήθηκε από την Αστυνομία και βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012. Για να βάλουμε και μια παρένθεση, όταν ο Πατρίκ, ιδιοκτήτης του μπαρ, κατήγγειλε την τρομοκράτησή του από το Τάγμα Εφόδου της Χ.Α. στην Αστυνομία, η Αστυνομία τον προσήγαγε για εξακρίβωση και νομιμοποιητικά έγγραφα στο αμαρτωλό και «αγανακτισμένο»  Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα. 

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη δεν είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, αλλά χρησιμοποιεί το σπίτι της που δεν βρίσκεται στο Γκάζι όταν εκδίδεται. Στον οίκο ανοχής που... διαθέτει, η οδός που υπέδειξε είναι σουβλατζίδικο! Φυσικά δεν είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, η Πρόεδρος είναι η Έλλη Κανελλοπούλου. Αλλά καμία από όλες τις λεπτομέρειες, κανένα από όλα τα λάθη ή τις αντιφάσεις, δεν ήταν αρκετό για τα ΜΜΕ ώστε να μη βγάλουν την καταγγελία της χωρίς επιφυλάξεις. Η Κ.Καρατζιώτη αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, είναι μυθομανής, κάτι που όμως δεν εμπόδισε την Αστυνομία να τη βάλει στην αναγνώριση των μελών της Μοτοπορείας. Στο βίντεο που θα δείτε, υποδύεται τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και κάνει ρεπορτάζ για τον Πατούλη.

Χθες φώναζε φεύγοντας πριν τις 12:00 πως «Πάω στο Mega!», όπου την πάτησαν από το κανάλι, αλλά και όπως ακούστηκε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου... Οι ρεπόρτερ δεν ασχολήθηκαν με τα εμφανή, καταφανή και προφανή προβλήματα ψυχικής υγείας, ούτε από το απίστευτο «έχω βίντεο με ανήλικο που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής μου», ανεμίζοντας ένα στικάκι της κακιάς ώρας. Χωρίς να απορήσουν πώς και γιατί ένα άτομο υποστηρίζει πως διευκόλυνε τον βιασμό μιας 11χρονης-12χρονης, θέτοντας εαυτόν έκθετο σε σύλληψη. Γιατί δεν συνελήφθη; Διότι δεν υπάρχει δικός της οίκος ανοχής και προφανώς η ανακρίτρια αναγνώρισε πως είναι ψυχικά ασταθής.

Ουρλιάζει ο κόσμος για προσπάθεια συγκάλυψης (σ.σ. λογικό με την παραπληροφόρηση, λίγα έχουμε δει;) και δεν σκέφτεται λίγο πως είτε η Καρατζιώτη χρησιμοποιείται σε προσπάθεια συγκάλυψης, είτε χρησιμοποιείται σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινή γνώμης. Γιατί αρνούμαι πως δημοσιογράφοι δεν τσέκαραν τα της κυρίας. Της κυρίας που μιλάει μόνη της, της κυρίας που φόρεσε μια μάσκα κατά του κορονοϊού ανάποδα, πιστεύοντας πως δεν θα την αναγνωρίσουν! Της κυρίας που παριστάνει τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η λέξη «διασταύρωση» πρέπει να λέει κάτι περισσότερο στους δημοσιογράφους των καναλιών από την συμβολή δύο οδών!

Ως κερασάκι στην τούρτα, να σας ενημερώσουμε πως ο μη-δικηγόρος του Ηλία Μίχου, ανέλαβε τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ