Όλο και πιο κοντά στον εφιάλτη: Ετοιμάζονται πλειστηριασμοί σπιτιών για χρέη 20.000 ευρώ

Σύμφωνα με τον Νάσο Ηλιόπουλο, όσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν απαντάει σε βασικά ερωτήματα, τόσο επιβεβαιώνει ότι έρχονται μαύρες μέρες για πολύ κόσμο.

Όλο και πιο κοντά στον εφιάλτη: Ετοιμάζονται πλειστηριασμοί σπιτιών για χρέη 20.000 ευρώ
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετή κινητικότητα, από πλευράς κυβέρνησης, όσον αφορά το κομμάτι των πλειστηριασμών.

Από την προειδοποίηση της Θεανώς Φωτίου για όλα όσα έρχονται, μέχρι την απαράδεκτη τροπολογία της ΝΔ η οποία δίνει το ελεύθερο στα funds να κάνουν ό,τι θέλουν με τις ξένες περιουσίες.

Για το συγκεκριμένο «ντόμινο» εξελίξεων, πήρε θέση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος ακούγοντας τις -χωρίς ουσία- δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, σχολίασε:

«Kάθε φορά που μιλούν για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Οικονόμου αποδεικνύουν ένα πράγμα: Δεν έχουν πάρει χαμπάρι απ' αυτά που περνά καθημερινά ο κόσμος. Αυτοσυγχαίρονται πάνω στην καταστροφή που έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει.

Το μόνο που περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου, είναι να απαντήσει ξεκάθαρα: Τα έχουν κάνει τόσο μαντάρα, που θα εγγραφούν στο δημόσιο χρέος εγγυήσεις19 δις για χάρη των τραπεζών και των funds;

Όσο δεν απαντούν, επιβεβαιώνουν πως ετοιμάζουν νέο πλιάτσικο και μαζική εκποίηση κατοικιών με αθρόους πλειστηριασμούς ακόμα και για χρέη 20.000 ευρώ».

Αν επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίζουμε να αποδεχόμαστε ότι έρχονται δύσκολες εποχές. Αρχικά για ανθρώπους που χρωστάνε κάμποσες χιλιάδες ευρώ, μετέπειτα για αυτούς με απλά, μικρά χρέη και όσο περνάει ο καιρός η μπάλα θα πλησιάζει προς όλους. Μέχρι να μας πάρει...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ