Στολίδι για δέντρο έγινε ο Νότης Μηταράκης - Να ένας τίτλος που δεν πιστεύαμε ότι θα γράφαμε

Ο κρυφός σταρ της Κυβέρνησης φαίνεται πως είναι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της χώρας μας, Νότης Μηταράκης. Καθώς ξανά, όπως και τότε με τη συμμετοχή του στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», απέδειξε ότι είναι άστρο φωτεινό. Κυριολεκτικά αυτή φορά...

Στολίδι για δέντρο έγινε ο Νότης Μηταράκης - Να ένας τίτλος που δεν πιστεύαμε ότι θα γράφαμε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν τι γίνονται τα λεφτά σας, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και αποφάσισε να στολίσει το κτίριο. Καλά ως εδώ... Το θέμα όμως είναι άλλο. Είναι ότι επειδή δεν είναι βασικοί σαν και εμάς, αλλά άριστοι, θα έπρεπε τα στολίδια τους να έχουν κάτι ξεχωριστό. Ε, αυτό ήταν η φάτσα του Μηταράκη και -επειδή ο αυτοθαυμασμός είναι μάλλον ασθένεια κολλητική- και τα πρόσωπα των υπόλοιπων αρίστων του Υπουργείου.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Δείτε το και μόνοι σας.

Μάλιστα μέχρι και ο ίδιος ο Υπουργός ένιωσε τόσο υπερήφανος για αυτό που δεν άργησε να μας το δείξει στο Twitter, απαντώντας παράλληλα σε ένα όχι και τόσο κοσμητικό tweet για τον ίδιο.

Απ' την παραπάνω είδηση φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων, καθώς πλέον το Υπουργείο έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί απ' τις δεκάδες καταγγελίες για pushbacks στο Αιγαίο και κάτι παλιές φωνές για Υπερτιμολόγηση της δομής μεταναστών στη Μαλακάσα.

Σε περίπτωση που θέλετε και εσείς τέτοιες μπάλες για το δέντρο σας, θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με το Υπουργείο. Τώρα μια φιλική συμβουλή και από εμάς, στην περίπτωση που συνεχίζετε να θέλετε τις συγκεκριμένες μπάλες καλό θα ήταν μια επίσκεψη στον γιατρό. Έτσι, προληπτικά...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ