Ο Πόλεμος στην ΕΛΑΣ για τα μάτια των μαφιόζων συνεχίζεται

Χθες το βράδυ διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες σχτικά με τις συνομιλίες αστυνομικών με νεκρό άνθρωπο της νύχτας, ενώ υπάρχει επιβεβαίωση πως εκτός από τις φωτογραφίες με τα ναρκωτικά, υπάρχουν και φωτογραφίες των ονομάτων των τεσσάρων ατόμων την ώρα που οι αστυνομικοί περνούσαν τα ονόματά τους στο σύστημα για να δουν αν έχουν απόφαση. Μήνυση του Τάκη Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αξιωματικού.

Ο Πόλεμος στην ΕΛΑΣ για τα μάτια των μαφιόζων συνεχίζεται
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Mega Channel χτύπησε εις διπλούν τον Τάκη Θεοδωρικάκο. Πρώτα με τις συνομιλίες ενός εμπόρου καυσίμων με ανώτατο αστυνομικό που τον ενημερώνει για επίορκους αστυνομικούς σε ναυραλγικές θέσεις, ώστε να συνεχιστεί η παρακρατική συνεργασία αστυνομίας-νονών.Χαρακτηριστικά ακούστηκε το ηχητικό με αλλοιωμένη φωνή (Είναι δύο οι πιθανοί συνομιλητές του αστυνομικού): «Είναι Κώστα και από Ανθρωποκτονιών, και από Οικονομική και από Οργανωμένο κι έχουν πάει… κι έχουν έρθει… Έχουν ξηλωθεί βέβαια, το Ανθρωποκτονιών έχει ξηλωθεί ολόκληρο. Έχει παίξει μεγάλο ρόλο Εξάρχεια, Ακρόπολη, Ομόνοια άμα δεις. Άμα δεις εκεί πέρα τις φωτογραφίες μετακινήσεων, έχουν φύγει πολλοί από εκεί και έχουν πάει Ανθρωποκτονιών. Το Ανθρωποκτονιών σχεδόν ξηλώθηκε ολόκληρο. Δηλαδή, φύγανε πολλοί βασικοί τους παίκτες » για να συνεχίσει το ηχητικό με το «Αλλά και στην Οικονομική έχουν πάει δυο τρία άτομα, να δεις άμα ξέρουμε κάποια από αυτά από την Οικονομική εκεί πέρα που έχουν πάει. Και στο Οργανωμένο, στον φίλο, έχουν πάει κάποιοι από Αθήνα. Θα τους δεις. .

Δεν μπορούμε να τονίσουμε περισσότερο το γεγονός πως δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία του Γ. Σκαφτούρου το 2022, που υπάρχει η πιθανότητα να είναι το πρόσωπο στις συνομιλίες, η Οικονομική Αστυνομία που μόλις πάνω είδατε πως την είχαν στο χέρι, έκανε έφοδο σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων του στην Αθήνα και εντόπισε κρυφές δεξαμενές, νοθευμένα καύσιμα και ηλεκτρονικό σύστημα για την παραβίαση του συστήματος εισροών-εκροών. Είχε ήδη αρχίσει ο Πόλεμος των Νονών και η αλλαγή σκυτάλης -συνοδεία σφαιρών- στον υπόκοσμο και από όσο φάινεται η συγκεκριμένη ομάδα είχε χάσει τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας. Για να κατανοήσετε το περιθώριο κέρδους, οι διαλύτες που συνήθως προέρχονται από την Βουλγαρία κοστίζουν 10 λεπτά το λίτρο, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλο είναι το περιθώριο κέρδους όταν η βενζίνη κοστίζει από 1,7 έως 1,8 ευρώ το λίτρο. Οι δολοφονίες για την νοθευμένη βενζίνη έχουν ξεκινήσει από το 2018 και όπως θυμάστε κρατάνε ως σήμερα. Στην ανάμειξη με την βενζίνη, οι ουσίες της νόθευσης δεν ανιχνεύονται σε πιθανούς ελέγχους, με τους μόνους δείκτες να είναι τα προβλήματα στα αυτοκίνητά μας που καταστρέφονται τα φίλτρα βενζίνης, οι τρόμπες βενζίνης, δηλητηριάζονται οι καταλύτες και καταστρέφονται οι μηχανές.

Ουσιαστικά οι νονοί της νύχτας έκαναν... «προσλήψεις» από τον χώρο της Αστυνομίας και αυτό δείχνει την κατάσταση που είχαν περιέλθει οι υπηρεσίες. Επίσης αποτελεί ένδειξη στο ερώτημα γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να κάνουν τις απομαγνητοφωνήσεις στην δίκη της Greek Mafia που όλοι οι εμπλεκόμενοι αθωώθηκαν.

Ο δολοφονημένος Γιάννης Σκαφτούρος είχε ως «υπεύθυνο ασφαλείας» πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ, ενώ έτερος δολοφονηθείς είχε διοικητή αστυνομικού τμήματος. Οι συνομιλίες δόθηκαν στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων που πλέον τελεί από διάλυση, καθώς μαίνεται ένα μικρό αστυνομικό πογκρόμ μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων. Σημειώνεται πως ο Διοικητής των Εσωτερικών Υποθέσεων αποστρατεύτηκε λίγο μετά την αποστολή των συνομιλιών, όπως και το πρόσωπο που απέστειλε τις συνομιλίες. Το The Τoc έχει μια άλλη οπτική, οπότε θα σας αφήσουμε τις πηγές μας στο τέλος.

Το ζήτημα του γιου Θεοδωρικάκου

Πέρα από αυτή την αποκάλυψη που ουσιαστικά στοχεύει στο να δείξει πως υπήρχε μια συνεργασία ομάδων της Αστυνομίας με αντιμαχόμενες ομάδες νονών της νύχτας, στο ρεπορτάζ του Mega αναφέρθηκε πως υπάρχουν οι φωτογραφίες -με τα μεταδεδομένα που πιστοποιούν τη μέρα, την ώρα και το σημείο- με τα ονόματα των νεαρών την ώρα που περνούν στο σύστημα της Αστυνομίας ώστε να ελεγθεί αν είχαν συλλήψεις ή αν υπήρχε δίκη σε εκκρεμότητα. Αυτές οι φωτογραφίες που είναι στην διάθεση του απόστρατου αστυνομικού που μήνυσε ή θα μηνύσει ο Τάκης Θεοδωρικάκος, προήλθαν από τον επόπτη της ομάδας ΔΙΑΣ που ήταν μάρτυρας στο συμβάν. Γιατί εκτός από τους 4 αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο, πήγε δεύτερη ομάδα της Αστυνομίας με επόπτη και άλλους αστυνομικούς που περίμεναν εντολές και φέρονται να συσκότισαν την υπόθεση. Εκεί που πέφτει το βάρος δεν είναι στην ποσότητα των ναρκωτικών που κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί για προσωπική χρήση, αλλά στην φερόμενη πολιτική και όχι μόνο παρέμβαση ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι ελεγχόμενοι. Εν τέλει ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ αποφάσισε πως θα κάνει μήνυση στον απόστρατο αξιωματικό και όχι στα μέσα ενημέρωσης που δημοσίευσαν τις κατηγορίες του.

Πηγές: The Toc, Καθημερινή, Μega ChannelΑκολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ