ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Τι είναι τελικά αυτό το «Προεδρικό Διάταγμα»; (podcast)

Τo 20/20 δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών με αίτημα την άμεση τροποποίηση του ΠΔ 85/2022, με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνοντας στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τα αιτήματα και τις θέσεις τους.

ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Τι είναι τελικά αυτό το «Προεδρικό Διάταγμα»; (podcast)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το 20/20, με τα μάτια στραμμένα στην τέχνη και γνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι αγώνες στην εποχή μας διεξάγονται αναπόσπαστα στο πεδίο του Πολιτισμού και της πολιτικής, δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών στον αγώνα τους για την άμεση τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνουμε στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Αποκλειστικό: Ο λόγος στους σπουδαστές και τους καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου

Στο πρώτο podcast της σειράς, με τίτλο Τι είναι τελικά αυτό το «Προεδρικό Διάταγμα»;, δίνουμε φωνή στους σπουδαστές και καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου, που διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Ο σκηνοθέτης και καθηγητής Πέτρος Σεβαστίκογλου και ο σπουδαστής Δημήτρης Τσικούρας μας εξηγούν τι είναι τελικά αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, τι στερεί από τους καλλιτέχνες και γιατί στην πραγματικότητα είναι τόσο κακό.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Μαρία Ράντου
Επιμέλεια ήχου/παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ