ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Κατάληψη του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης (podcast)

Τo 20/20 δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών με αίτημα την άμεση τροποποίηση του ΠΔ 85/2022, με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνοντας στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τα αιτήματα και τις θέσεις τους.

ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Κατάληψη του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης (podcast)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το 20/20, με τα μάτια στραμμένα στην τέχνη και γνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι αγώνες στην εποχή μας διεξάγονται αναπόσπαστα στο πεδίο του Πολιτισμού και της πολιτικής, δίνει φωνή στις Καταλήψεις των Σπουδαστών Δραματικών Σχολών στον αγώνα τους για την άμεση τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Με αποκλειστικά βίντεο ανταποκρίσεις μέσα από τους χώρους κατάληψης, podcasts και αρθρογραφία, δίνουμε στους Σπουδαστές το βήμα να επικοινωνήσουν αναλυτικά τις θέσεις και τα αιτήματά τους.

Αποκλειστικό: Ο λόγος στο συντονιστικό της κατάληψης του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης

Στο δεύτερο podcast της σειράς, με τίτλο Κατάληψη του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης, η Ηλέκτρα Καζάκου και ο Τίτος Μακρυγιάννης, φοιτητές του ΚΘΒΕ και μέλη του συντονιστικού της κατάληψης του Βασιλικού Θεάτρου, εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τα αιτήματά τους, εξηγώντας ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των φοιτητών των δραματικών σχολών.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Μαρία Ράντου
Επιμέλεια ήχου/παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ