Άλλος ένας νεκρός σε καφετέρια, ανήμπορη η Κυβέρνηση να ελέγξει όπλα και μαφία

Μια Κυβέρνηση «Νόμου και Τάξης» που δέρνει διαδηλωτές με χαρακτηριστική ευκολία, δεν μπορεί να ελέγξει την παράνομη οπλοκατοχή και την οπλοχρησία. Η μαφία αλωνίζει στις γειτονιές και το να πας σε μια καφετέρια αποδεικνύεται το πιο επικίνδυνο πράγμα στην Ελλάδα των Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου.

Άλλος ένας νεκρός σε καφετέρια, ανήμπορη η Κυβέρνηση να ελέγξει όπλα και μαφία
ΠΡΟΒΟΛΗ

Θαμώνας καφετέριας στην Νέα Ιωνία που έβλεπε αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, έχασε την ζωή του από σφαίρα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ μιας παρέας 7 ατόμων. Το θύμα δεν είχε σχέση με την παρέα και καθόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος. Η αστυνομία περισυνέλεξε 6 κάλυκες, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου και πέθανε από αιμορραγία δύο ώρες μετά. Η αδέσποτη σφαίρα τον βρήκε λίγο πάνω από την κλείδα, χωρίς να έχει πλήξει ζωτικό όργανο. Το να πεθάνει άνθρωπος από αιμορραγία στον ώμο, ακούγεται προβληματικό και θα επανέλθουμε σε αυτό μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Το θύμα είχε καταγωγή από την Αλβανία, ενώ προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο που το τονίζει η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί συντάκτες. Προφανώς προσπαθούν να κάνουν μια κατάπτυστη σύνδεση Αλβανός=Παραβατικός ή να καθησυχάσουν τον μέσο τηλεθεατή πως το θύμα δεν είναι Έλληνας. Επαναλαμβάνουμε πως ο νεκρός συμπολίτης μας δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα άτομα που τσακώθηκαν. 

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή όπου η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την μάχη με την μαφία, ίσα-ίσα διαρκώς βγαίνουν περιστατικά συνεργασίας αστυνομικών και μαφιόζων. Η εκτεταμένη παράνομη οπλοκατοχή και ειδικά η οπλοχρησία σε δημόσιους χώρους, δημιουργεί ένα πρωτοφανές αρνητικό προηγούμενο και αποτελεί μια ολοκληρωτική αποτυχία μιας Κυβέρνησης που εξελέγη υποσχόμενη Νόμο και Τάξη. Ουσιαστικά ο νόμος και η τάξη που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση αφορά μόνο τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών και όχι τον έλεγχο της Μαφίας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ